1. Anasayfa
  2. Espor

“Supradyn Energy Gaming Academy” 2. Sezon Eğitimleri Tamamlandı

“Supradyn Energy Gaming Academy” 2. Sezon Eğitimleri Tamamlandı
0

Espor kariyeri yolculuklarının başından itibaren gençlerin yanında yer almayı hedefleyen Supradyn, 2021 Haziran ayında kurduğu“Supradyn Energy Gaming Academy’de, ilk dönem eğitimlerini tamamlayarak mezunlarını vermişti. Bu sene Temmuz ayında 2. eğitim dönemine başlayan Supradyn Energy Academy’de 2.dönem eğitimleri tamamlandı. Supradyn,  geçen sene başladığı bu eğitim projesi ile espor alanında kendine profesyonel bir yol çizmek isteyen genç bireyleri keşfetmeyi, desteklemeyi ve onlara profesyonel kariyer imkanı sunmaya devam ediyor.

Üç ay boyunca profesyonel koçlar eşliğinde espor eğitimi verildi

Temmuz ayında başlayan ve 4.500’e yakın başvuru alan Supradyn Energy Gaming Academy’de, elemeler sonucunda 19 yetenekli oyuncu espor eğitimi almaya hak kazandı.  Öğrenciler 3 aylık eğitim maratonunda PUBG Mobile, CS:GO , MOBA, FPS (Kadın Takımı) oyun kategorilerinde profesyonel koçlar eşliğinde espor eğitimleri aldılar. Oyun taktiklerinden stres kontrolüne, zaman yönetiminden takım iletişimine çok kapsamlı bir içeriğe sahip olan bu eğitimlere ayrıca esporun ayrılmaz bir parçası olan İngilizce dil ve sosyal medya eğitimleri de dahil edildi. Akademide yer alan gençlere haftalık 8, toplamda 96 saat İngilizce eğitimi verildi.

Akademide Yenilikler: Kadın Öğrenciler ve Sosyal Medya Eğitimleri

Supradyn Energy Academy’nin 2.dönemi itibari ile yetenekli kadın esporcular da akademiye katıldılar. Tüm eğitimlerini başarı ile tamamlayarak profesyonel espor kariyerlerine hazır hale geldiler. Ayrıca Supradyn Energy Academy’de bir önceki dönemden farklı olarak öğrencilere sosyal medya eğitimi verildi. Eğitimler, sosyal medya’nın doğru ve verimli kullanımı ile Youtube’da kanal ve içerik oluşturma ve doğru iletişim konuları üzerine yoğunlaştı.

Mezunlar, profesyonel espor takımlarının denemelerine katılacak

Eğitimlerini başarı ile tamamlayan 19 yetenekli mezun, Supradyn’in verdiği destekle, Türkiye’nin önde gelen espor takımlarının denemelerine katılarak profesyonel kariyerlerinde önemli bir adım daha atmış olacaklar.

Supradyn Energy Academy yalnızca bir espor akademisi değil, aynı zamanda oyunlara ilgi duyan herkesi buluşturan bir platform olarak karşımıza çıkıyor

Supradyn Energy Academy çatısı altında kurulan Supradyn Energy Gaming Arena adlı sosyal medya hesaplarında hem eğitici, hem de eğlenceli oyun içeriklerine yer veriliyor. Bu içeriklerle Supradyn, bu platformu yalnızca akademide yer alan gençlere değil, oyunlara ilgi duyan herkese hitap edecek bir platform haline getirmeyi hedefliyor.

YouTube: Supradyn Energy Gaming Arena

Instagram: Supradyn Energy Gaming Arena

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments