1. Anasayfa
  2. CS:GO

Turnuva Sonrası Eternal Fire Oyuncuları ile Söyleşi Yaptık!

Turnuva Sonrası Eternal Fire Oyuncuları ile Söyleşi Yaptık!
0

Intel Monster Reloaded 2022 CS:GO turnuvası, uzun bir eleme sürecinin ardından sona erdi. 19 Kasım Cumartesi günü Grand Pera Emek Sahnesinde oynanan ve aynı zamanda twitch.tv/monsternotebook üzerinden canlı yayınlanan finalde, Eternal Fire Academy, 4 takım arasından kupayı kaldıran takım oldu ve 7,500 $ ödül kazandı! Maç sonrası Academy oyuncuları ile yaptığımız röportaj haberin devamında!

🎙️ Cansın İnce

SORU

Eternal Fire Academy son zamanlarda çok iyi gelişim gösteriyor. Takımla ve takımının gidişatıyla ilgili ne söylemek istersiniz?

TR0JN: Sürekli çalışıyoruz. Takım olarak da değişikliklerimiz oldu. Elimizden geleni yapıyoruz ve daha da iyiye gideceğimizi düşünüyoruz.

cyber: Bence yeni nesli yetiştirmek için çok önemli bir proje. Eternal Fire da bunun öncülerinden olarak çok büyük bir iş yapıyor. Biz de bu işten yararlanarak kendimizi gösterme fırsatı buluyoruz ve bazı insanlar farklı görebilir ama ekmek kapımız da olmuş oluyor.

SORU

As takımla aranızda bir köprü var mı?

EMSTAR: Şu an öyle bir şey yok çünkü as takımdaki abilerimiz yoğun oluyor rahatsız etmek istemiyoruz. Ben bir dönem orada oynadığım için öğrendiğim çok şey oldu kendilerine de teşekkür ederim. Onları geliştirdik kendimize göre uyarladık o şekilde devam ediyoruz.

SORU

TR0JN ve EMSTAR’a: As kadroyla maçlara çıktınız. O seviyeye geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz, hazır mısınız sizce?

EMSTAR: Hazır olduğumu pek düşünmüyorum. Aslında ilk zamanlar iyi geçti benim için. Oradaki baskı farklı oluyor her maçı iyi geçiremeyebiliyorsun. Bir maç iyi bir maç kötü geçirebiliyorsun. Önemli olan da o kötü maçın psikolojisinden çıkabilmek. Ben de o psikolojiden çıkamadım bir dönem zaten devam edememe sebebim de o oldu. Tabi ki zor kolay değil. Oranın seviyesiyle bizim seviyemiz çok farklıydı. Ben elimden geldiğince ayak uydurmaya çalıştım ama dediğim gibi psikoloji çok önemli. Her zaman her şey oyunculuğa veya taktiklere kalmıyor. Ortama ayak uydurabilmek çok zor. Farklı bir ortam, farklı bir seviye, farklı insanlar. Tabi ki de yıllarca izlediğimiz ve oyunu öğrendiğimiz insanlarla bir anda oynamak kolay değil. Ben de elimden geleni yaptım ama yeterli olmadı.

TR0JN: Ben de benzer şeyleri düşünüyorum. Yıllarca izlediğin bir şeyler öğrendiğin insanlarla bir anda beraber oynayınca ister istemez bir baskı oluyor önemli olan da o baskıyı kaldırabilmek. Oyuna fokusun da farklı olabiliyor. Çünkü girdiğin yeni bir ortamda katkı vermeye çalışıyorsun ve katkı vereyim derken tam tersini de yaptığın oluyor.

SORU

Eternal Fire’dan size ilk teklif geldiğinde neler hissettiniz?

EMSTAR: Ben zaten bir dönem Eternal Fire’da oynadığım için takım sahibimiz abim Furkan Güven ile de iletişimimiz vardı. Biz o zamanlar İstanbul Wildcats’de oynuyorduk HP Omen turnuvasına katılmıştık tam o zamanlarda teklif geldi. Biz de mutlu olduk arkadaşlarımızla paylaştık herkes kabul edince biz de Eternal Fire Academy olarak devam ettik. Türkiye’nin en gözde takımının akademi takımında oynamak bugün iyi bir şey.

SORU

Wicadia’ya: WePlay Academy League Season 4’te çok kötü bir performans göstermiştiniz. O turnuvadan sonra neler düşündün?

Wicadia: Çok kötüydü. Son maçı kaybettiğimizde sinirden ağladım.

SORU

Eternal Fire Academy’nin hedefleri nedir?

EMSTAR: 6 ayda Top 70-80 içerisine girsek bizim için yeterli olur. MistGames Heroes of Tomorrow Fall 2022’de 4. olduktan sonra 135. Sıraya çıktık. Hızla ilerliyoruz.

cyber: ESEA Advanced League’e çıktıktan sonra 2 oyuncu değiştirdik. Ali(Wicadia) ve Alperen(TR0JN) geldi. Kimyamız oturdu zaten. Bundan sonra da çalışıp üzerine daha çok koymamız lazım. Zamana ihtiyacımız var sadece.

Eternal Fire Academy oyuncularına bize zaman ayırdıkları için teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments