1. Anasayfa
  2. Espor

Turnuva Sonrası Eternal Fire Oyuncusu Cizzx ile Röportaj Yaptık!

Turnuva Sonrası Eternal Fire Oyuncusu Cizzx ile Röportaj Yaptık!
0

Intel Monster Reloaded 2022 CS:GO turnuvası, uzun bir eleme sürecinin ardından sona erdi. 19 Kasım Cumartesi günü Grand Pera Emek Sahnesinde oynanan ve aynı zamanda twitch.tv/monsternotebook üzerinden canlı yayınlanan finalde, Eternal Fire Academy, 4 takım arasından kupayı kaldıran takım oldu ve 7,500 $ ödül kazandı! Maç sonrası Can “cizzx” Pars ile yaptığımız röportaj haberin devamında!

Bu reklam alanını aktif et!

🎙️ Cansın İnce

SORU

Öncelikle tebrikler Intel Monsters Reloaded 2022’de finale kaldınız. Takım hakkında ne düşünüyorsun?

CEVAP

Baya çalıştık. Rakibimizi de tanıyoruz Advanced League’de oynayan bir rakip o yüzden rakibimize hakimiz. IMR 2022 sezonu bizim için kolay geçti. Finale kadar rahat bir şekilde güzel oyun oynayarak geldik finali de kazanacağımızı düşünüyorum. Takımda her şey yolunda, çocuklar fokus.

SORU

EF Academy son zamanlarda çok iyi gidiyor. Sence bu takımın en üst seviyesi neresi? Bu takım nereye kadar çıkabilir?

CEVAP

Onu hiç kimse bilemez ama bu takım gittiği yere kadar gider baya yol katedebiliriz. Arada değişiklikler oldu ben tekrar girdim Alperen(TR0JN)’in üst kadroya çıkma durumu oldu derken şu an yine oturma aşamasındayız. Biraz daha zaman geçince çok farklı turnuvalara davet alabilecek potansiyeldeyiz. Üst seviyeleri görebiliriz.

SORU

Takımda uyum üst düzeyde şu an. Neler değişti takımda son zamanlarda?

CEVAP

Kimya oturdu. Biz en çok kimyanın oturmamasından korkuyorduk ama kimyayı oturtmayı başardık. Bu bizim şansımızaydı. Her şey tamam takımda sadece biraz zamana ihtiyacımız var. 4-5 ay zamana ihtiyacımız var bol bol oynamak lazım. İletişim tabi ki iyi ama yeteri kadar iyi değil. Bazı sorunlar var yine iletişimde hiç yok değil ama tabi zamanla çözülecek şeyler bunlar.

SORU

Kadroda 6. Oyuncu olman hakkında ne düşünüyorsun?

CEVAP

Her zaman söylediğim gibi ben bana verilen görevi yaparım. İlk başta AWPer lazımdı bize ve ben AWP rolünü üstlenmeye çalışıyordum o yüzden yedeğe geçtim. Seve seve veririm yerimi takım için. Ben Lurker oynuyorum ve şu an takımda Lurker oynamaya çalışan çok oyuncu var. Şu an Samet(jottAAA) ve Ahmet(cyber) üstleniyor o rolü. Benim açımdan hiçbir sorun yok şu an ben de analiz, taktik gibi arka plan işlerinde yardımcı oluyorum.

SORU

EF’in as kadrosundaki değişiklikler hakkında ne düşünüyorsun?

CEVAP

Bugün MAJ3R geldi imoRR AWPer oldu. imoRR zaten agresif AWPer rolünü çok iyi oynayabilen biri eskiden de AWP ile baya oynuyordu bence verilebilecek en iyi kararlardan bir tanesi. Engin Abi (MAJ3R) gibi bir IGL’yi kadroya dahil edip gerçekten AWP oynayabilen de bir imoRR varken bu yapılmalıydı. Ben çok sevindim açıkçası hayırlısı olsun bence çok güzel şeyler olacak.

SORU

EF Academi, as kadroyla beraber Gaming House’da çalışmalar yapıyor mu?

CEVAP

Gaming House’a gidenler oluyor EMSTAR 2-3 gün önce oradaydı. Beraber çalışma olmuyor şu anlık çünkü as kadro toparlanma aşamasındaydı ama ileride neden olmasın? Sürekli bizimle iletişimde olan bir yönetimimiz var biz de bundan çok mutluyum. Şu an yedek olmama rağmen benle bile sürekli iletişimde kalan bir yönetim var. Biz bu durumdan çok mutluyuz bütün şartlardan da yararlanıyoruz.

SORU

CSGO’ya gelen son güncelleme hakkında bir yorum alabilir miyim?

CEVAP

Onun hakkında yorum bile yapmak istemiyorum. Dust 2’yi çıkarıp Cache ve Cobblestone dururken Anubis’i almak büyük saçmalık. Hele M4A1-S güncellemesi bilmiyorum ne olacak yani. M4A4 ve AUG metası geri geliyor.

SORU

Aktif harita havuzundan bir harita daha çıkacak olsa hangisinin çıkmasını isterdin?

CEVAP

Ancient çıksın. Bence çok kötü bir harita. Ancient çıksın Anubis de hiç gelmesin. Gönül ister ki Ancient ve Anubis çıksın Cache ve Cobblestone geri gelsin.

Eternal Fire Academy oyuncusu Cizzx’e bize zaman ayırdığı için teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments