1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Masters 2 Reykjavik’te Kazananlar Grubu Finali Belli Oldu

VCT Masters 2 Reykjavik’te Kazananlar Grubu Finali Belli Oldu
0

Uluslarası düzeydeki ilk Valorant LAN turnuvasında sona yaklaşıyoruz. Yoluna hiç kaybetmeden devam eden iki takım Sentinels ve Nuturn karşı karşıya gelecek. Maçın galibi ise büyük finalde oynamaya hak kazanacak. Aynı zamanda galip taraf Bo5 formatındaki büyük final maçına 1-0 önde başlayacak.

Sentinels, turnuvdan önce de birçok kişiye göre turnuvanın favorilerindendi. Amerika temsilcisi ilk olarak Avrupa’nın devi Fnatic’i devirmişti. Bu galibiyet aynı zamanda Avrupa-Amerika Valorant rekabetine yeni bir boyut getirmişti. Ardından Sentinels, Brezilya temsilcisi Team Vikings karşısında zorlanmamış ve rakibini mağlup etmişti.

Nuturn ise ilk olarak bir diğer Brezilya temsilcisi Sharks Esports karşılaşmış ve rakibini 2-1 ile geçmişti. Nuturn ilk maçında beklentileri fazla karşılayamamış olsa da ikinci maçında Version1 karşısında üstün oyun ortaya koyan ekip rakibini de 2-1 ile geçerek kazananlar finali biletini kaptı.

Valorant’ta hangi bölgenin daha önde olduğunu yorumlamak çok güç. Ancak İzlanda’daki her maçın seyir zevki, atmosferi online maçların çok ötesinde. Turnuvanın kazanan ekibini de öğrendiğimizde hangi ülkenin şimdilik önde olduğunu da öğrenmiş olacağız. Ancak Valorant sürekli değişen ve gelişen bir oyun. Bir sonraki Masters aşamasında buradakii sonuçlardan çok daha farklılarını görebiliriz.

VCT Masters 2 Reykjavik’te yaşanan gelişmeleri, röportajları ve maç sonuçları için bizleri takip etmeye devam ediniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments