1. Anasayfa
  2. Espor

HADO Sonbahar Kupası Başlıyor

HADO Sonbahar Kupası Başlıyor
0

Kartal’da Anatolium Marmara’da 27 Eylül Pazar günü Türkiye Espor Federasyonu’nun katkılarıyla ve Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin de desteğiyle HADO Sonbahar Kupası düzenlecek.

HADO

“Geleceğin Sporu” olarak adlandırılan Japon Artırılmış Gerçeklik Oyunu, ülkemizde gelişen ve takımların birbiri ile maçlarına tanık olmaya devam ediyoruz.

Tokyo merkezli dijital araştırma ve oyun tasarım merkezi The SuperhumanSports Society tarafından oyun ve teknoloji birleştirilerek tasarlanan artırılmış gerçeklik oyunu, Türkiye’de ilk kez İstanbul Tema Park’ta beğeniye sunulmuştu.

2DEE974C 535D 481E A4CD A422EEABE2C3

Sonbahar Kupası


27 Eylül Pazar günü sosyal mesafeye dikkat ederek gerçekleştirilecek olan HADO Sonbahar Kupası’nda Türkiye’nin en iyi 8 HADO takımı mücadele edecek. Organizasyonda rakiplerini geride bırakan ekip hem Sonbahar Kupası’nın hem de birbirinden sürpriz hediyelerim sahibi olacak.

Gün boyunca tüm oyunseverlerin ÜCRETSİZ olarak takip edebileceği Sonbahar Kupası’nı izlemek için; Kadıköy-Tavşantepe metro hattında Hastane-Adliye durağından Anatolium’a ulaşabilir. L2 katında da tanışabilirsiniz.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments