1. Anasayfa
  2. Twitch

DaBaby, Twitch tarafından banlandı !

DaBaby, Twitch tarafından banlandı !
1

Piyasada “DaBaby” adı ile tanınan “Jonathan Lyndale Kirk” geçen yıl Roddy Ricch ile birlikte çıkardığı “Rockstar” şarkısıyla birlikte rap endüstrisine çok hızlı bir giriş yapıp adından söz ettirmişti. Kendisi halihazırda Spotify‘ ın en çok dinlenen 15’ inci sanatçısı ve gün geçtikçe de hayran kitlesi artmakta.

Bu ilginç olay ise kanalın DaBaby‘ e ait gözüktüğü için Ninja, Pokimane gibi birçok ünlü yayıncıyı trollemek adına kullanılmasından dolayı Twitch’ in “DaBaby” adını taşıyan kanalı banlaması üzerine gerçekleşti.

DaBaby Neden Banlandı!

Yayıncıları trollendiği bu süre zarfında kanal nasıl olduğu bilinmeksizin Twitch tarafından onaylanmış hesap işareti almayı başarmış fakat büyük bir kitle tarafından DaBaby‘ nin kanalın gerçek sahibi olmadığına ve büyük yayıncıları trollemek amacıyla haterlar (bir kişiye karşı düşmanlık besleyen topluluk) tarafından açılan sahte bir hesap olduğuna inanılıyor.

Twitch veya gerçek DaBaby tarafından resmi bir açıklama yapılmadığından ötürü kanalın hangi sebeple banlandığı konusunda ancak bu sebepler öne sürülebilmekte. Twitch‘ in bu kanalı banlamasının neden bu kadar uzun sürdüğü ve onaylanmış hesap işaretinin nasıl verildiği ise merak uyandıran sorular arasında.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
DaBaby
DaBaby
2 yıl önce

LETS GOOOO