1. Anasayfa
  2. CS:GO

IEM Global Challenge Öncesi Büyük Şok

IEM Global Challenge Öncesi Büyük Şok
0

Kuzey Amerika organizasyonu olan ancak Avrupa’da mücadele eden ve IEM Global Challenge’da mücadele edecek CSGO takımı olan Complexity Gaming tarafından turnuva öncesinde büyük şok geldi.

Takımın Bulgar AWP oyuncusu Valentin “poizon” Vasiliev geçirdiği sağlık sorunları nedeni ile acil ameliyata alındığını açıkladı.

Complexity Gaming’in kurucusu Jason Lake’in twitter üzerinden yaptığı açıklama ile poizon’un ameliyata alındığını ve Bulgar oyuncunun 2020 sezonunu tamamlayamayacağını açıkladı.

Complexity’nin, Bulgar oyuncunun boşluğunu, kim ile dolduracağı henüz bilinmiyor. En son Amerikan oyuncu oBo’yu yedeğe çeken takım, DreamHack Open Fall: Kapalı Elemelerinde Danimarkalı oyuncu NaToSaphiX ile oynasada, sonraki günlerde Avustralyalı oyuncu jks’i transfer etmişti.

Takım bu turnuvada temsilcimiz XANTARES’in takımı BIG, Team Vitality ve Astralis ile A grubunda mücadele edecek. Complexity HLTV sıralamasında şuan da 10. sırada bulunuyor.

“Maalesef poizon acil bir ameliyat için hastaneye kaldırıldı.Tamamen iyileşmesini ve sevginizi ve desteğinizi göndermenizi rica ediyoruz.

Önümüzdeki günlerde 2020 sezonunu tamamlamak için farklı oyuncular deneyeceğiz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz”

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments