1. Anasayfa
  2. CS:GO

Red Bull Flick Yeni Sezon Başvuruları Başladı

Red Bull Flick Yeni Sezon Başvuruları Başladı
Venue at the Red Bull Flick Brazil Final live from BBL e-Sports in Sao Paulo, Brazil on August 1, 2021 // SI202108030028 // Usage for editorial use only //
0

Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick kıyasıya bir rekabete sahne olmak üzere yenilendi. Red Bull Flick 2021, 8 yeni haritası ve ‘Yükseliş’ temasıyla yeni şampiyonunu arıyor. 5 çevrimiçi, 11 şehir elemesi olmak üzere toplam 16 elemeden başarıyla ayrılacak 16 takım, play-off turu sonrasında adını finale yazdırmak için mücadele edecek. 7 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek finalde kupaya uzanacak takım, Red Bull Flick Helsinki Invitational’a katılma hakkı kazanacak. Oyunseverler, Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/Flick adresinden ulaşabilir.

Red Bull Flick
Winner LOG Esports team seen during the Red Bull Flick in Istanbul, Turkey on May 18, 2019

Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick, yeni şampiyonunu arıyor. Yenilenen 8 haritası ve ‘Yükseliş’ temasıyla oyunseverlere özel bir deneyim yaşatmak için yola çıkan Red Bull Flick’te heyecan 31 Ağustos’ta başlıyor. Amatörden profesyonele tüm oyunseverler, yılların eskitemediği CS:GO’da 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek. Turnuvada şampiyonluğa giden yol ise 16 eleme turundan geçiyor. 5’i çevrimiçi, 11’i çevrimdışı şehir elemesi olmak üzere 16 elemede başarılı olan takımlar isimlerini play-off turuna yazdıracak.

Red Bull Flick Finali 7 Ekim’de İstanbul’da

Red Bull Flick; CS:GO’da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Play-off turuna yükselen takımlar, 7 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek finaldeki 4 takımdan biri olabilmek için yeteneğini, takım oyununu ve tecrübesini sergileyecek.

Şampiyonu belirleyecek final mücadelesi Red Bull’un Twitch kanalı twitch.tv/redbulltr’den naklen yayınlanacak. Oyunseverler, Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/Flick adresinden ulaşabilir.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments