1. Anasayfa
  2. VALORANT

Vodafone Giants’tan Üç Ayrılık!

Vodafone Giants’tan Üç Ayrılık!
0

2021 sezonunda Avrupa’nın en iyi çıkış yapan takımlarından olmayı başarmış Vodafone Giants, takımından üç kişi için başka takımlarla anlaşmaya vardığını duyurdu. Ayrıca bu duyurunun sonuna takımın geri kalanı ile ilgili ilerleyen günlerde bir duyuru daha yapağını söyleyen Vodafone Giants, 2022 sezonu öncesi takım için yapılanmaya gidecek gibi görünüyor.

Kötü Geçmeyen Bir Sezon

Vodafone Giants, birçok büyük espor kulübü gibi 2020 yılında VALORANT sahnesine giriş yaptı. VCT 2021 boyunca ilk iki aşamada Challengers elemelerini geçemeyen Vodafone Giants, 3. Aşama‘da sağlam bir çıkış yapmıştı. 3. Aşama Challengers 2’de son ikiye kalarak EMEA Finalleri‘ne katılmaya hak kazanan Vodafone Giants, bu turnuvayı ilk dörtte tamamlayamadı ve Berlin’e gidemedi. Yıl boyunca yeterli puanı toplayamayan İspanyol ekibi, Son Şans Elemeleri‘nde de yer alamadı. Fakat son olarak katıldığı Red Bull Home Ground #2‘yi ise üçüncü sırada tamamlamayı başardı.

Yıl boyunca kadrosunda sürekli olarak değişikliklerde bulunan Vodafone Giants son olarak Aaro “hoody” Peltokangas, Johan “Meddo” Renbjörk ve takımın koçu Daniil “pipsoN” Meshcheryakov ile yollarını ayırdı.

Yaşanan ayrılıklarla beraber Vodafone Giants’in güncel kadrosu ise şu şekilde:

spain flag Adolfo “Fit1nho” Gallego
czech republic flag Štěpán “Ambi” Beránek
BE David “Davidp” Prins

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments