1. Anasayfa
  2. VALORANT

VALORANT Champions İçerikleri ve Ganimetleri

VALORANT Champions İçerikleri ve Ganimetleri
0

Champions 2021 turnuvası 1-12 Aralık tarihlerinde düzenlenecek (programın tamamına valorantesports.com/schedule adresinden bakabilirsiniz). Dünyanın dört bir yanındaki VALORANT oyuncularının bu etkinliği kutlayabilmesini istiyoruz. 24 Kasım itibarıyla oyuncular etkinlik dahilinde bedelli oyun içi eşyalar alabilecek, ganimetler edinebilecek ve etkinliği kutlayan bedelsiz bir oyuncu kartı kazanacak! Gelin, Champions’u VALORANT’ta nasıl kutlayacağımıza yakından bakalım.

Champions Koleksiyonu

Tuttuğunuz VALORANT takımını sınırlı sürüm Champions paketiyle destekleyin ve aynı zamanda Champions 2021’yi kutlayın. Champions paketinden elde edilen gelirlerin %50’si Champions’da mücadele etmeye hak kazanan takımlar arasında eşit paylaştırılacak. 24 Kasım – 12 Aralık tarihlerinde Champions Vandal, Champions müzik videosu “Die For You”‘dan esinlenerek hazırlanmış üç oyuncu kartı ve ilk kendine has VALORANT karambit yakın dövüş silahını içeren Champions paketi VALORANT’ın oyun içi Mağaza’sına gelecek. İçerikleri Mağaza’dayken kapmayı ihmal etmeyin çünkü paket içerikleri bir daha Mağaza’ya veya Gece.Pazarı’na gelmeyecek!

vct 2021 1

Champions Vandal, Champions 2021’den ilham alan özellikleriyle şimdiye kadarki en afili kaplama. Kaplama özellikleri arasında skor alındığında veya karşılaşmadaki en yüksek skora sahip olunduğunda kaplamanın parlamasını sağlayan Şampiyon Haresi, inceleme ekranında çalan Champions müziğinin enstrümental müziği ve sizi gerçek anlamda müzik klibindeymiş gibi hissettiren eşsiz bir bitiriş animasyonu var.

VALORANT oyun içi Mağaza’da Champions paketine bakmadan geçmeyin. Ayrıca, Champions 2021 Koleksiyonu’ndan elde edilen gelirlerin %50’sinin turnuvaya katılan takımlara aktarılacağını unutmayın. Bu içerikler bir daha Mağaza’ya veya Gece.Pazarı’na gelmeyecek.

VALORANT Champions Canlı Yayın Ganimetleri

VCT Champions 1 Aralık’ta başlıyor! Champions uğuru ve spreyi gibi oyun içi ödüller kazanmaya aday olmak için VALORANT hesabınızı YouTube, Twitch, AfreecaTV veya Trovo hesaplarınıza bağlamayı ihmal etmeyin!

vct 2021 2

Ganimetleri almaya hak kazanmak için:

VALORANT hesaplarınızı YouTube, Twitch, AfreecaTV veya Trovo hesaplarına bağlaması, Champions yayınlarındaki karşılaşmaları izlemesi, Twitch ve Trovo’daki izleme partilerine katılması gerekli. Seyirciler 1-11 Aralık tarihlerinde Valorant Champions Tour spreyini almaya hak kazanacak ve 12 Aralık saat 20.00’de başlayan finale özel VCT uğuru ganimetini kazanabilecek.

İlk Champions etkinliğini kutlamak adına tüm etkin VALORANT hesaplarına Champions 2021 oyuncu kartı hediye edilecek. Bu kartı kuşanarak Champions’da dünyanın en iyi takımlarını seyretmeye hazır olduğunuzu herkese gösterebilirsiniz.

vct 2021 3

24 Kasım itibarıyla Valorant Champions en sevdiğiniz VALORANT haritalarında boy göstermeye başlayacak. Etkinliği kutlamak için farklı konumların birbirinden güzel Champions dekorasyonlarıyla süslendiğini göreceksiniz! VALORANT Champions Tour’un ilk yılını muazzam bir başarıya taşıdığınız için teşekkür ederiz. 12 Aralık’ta turnuvayı noktalamayı ve ilk Dünya Şampiyonu’nu taçlandırmayı heyecanla bekliyoruz!

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments