1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Bind’deki Sage Duvar Trick’i

Valorant Bind’deki Sage Duvar Trick’i
0

Sage’in destek(support) olarak etkinliği, son birkaç yamada aldığı zayıflama serisinin ardından oldukça azaldı. Valorant oyuncuları, Sage’in becerilerini takımlarının avantajı için kullanmanın yeni ve yenilikçi yollarını aramaya devam ettiler.

Son zamanlarda, bir Valorant oyuncusu savunmacılara Hamam‘dan gelen saldırganlara karşı tek yönlü bir görüş sağlamak için Bind‘deki A bölgesi yakınındaki Sage duvarını kullanmanın akıllıca bir yolunu paylaştı.

sage featured 2 696x392 1 1

Reddit kullanıcısı u / Sprouzy‘nin videosunda gösterdiği gibi, Sage, A Towers’ta duran herkese duvarın yanında duran saldırganların tek yönlü bir görüşünü sağlamak için Hamam’ın girişine yakın duvarını kullanıyor.

Savunmacı havendan baktığında, saldırganın bacaklarının belirgin bir görüntüsünü elde etmek için kendisini kolayca düzgün bir şekilde konumlandırabilir. Ancak saldırganın savunmacıyı net bir şekilde görmesi son derece zordur.

Dahası Sage, A Short‘a doğru bir açı yapmak için duvarın tepesine çıkabilir.

Bu strateji sizi birkaç turda kolayca kazanmanızı sağlayabilir ancak her turda ona güvenmemek en iyisidir. Er ya da geç, düşman konumlarınızı tahmin etmeye başlayacak ve oyununu buna göre değiştirecek, bu da sizi zor durumlara sokabilir.

https://esporgazetesi.com/2020nin-en-iyi-20-csgo-oyuncusunun-ne-zaman-aciklanacagi-belli-oldu/
20
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments