1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant, wwFest için Sanat Yarışmasını Duyurdu

Valorant, wwFest için Sanat Yarışmasını Duyurdu
wwFest-
0

Valorant ekibi, wwFest yaklaşırken topluluğun en iyi eserlerini sergilemek için bir sanat yarışması düzenlediklerini resmi olarak duyurdu. İşte sanat yarışması hakkında bilmeniz gerekenler ve wwFest‘a çalışmalarınız ile nasıl katılacağınız.

Valorant wwFest sanat yarışması, hayranlara oyunla ilgili en iyi hayran sanatlarını, kostümlerini veya fotoğrafları yaratmaları için meydan okuyacak. Bu bir çizim, animasyon, resim veya Valorant ile ilgili herhangi bir sanatsal yaratım olabilir. Valorant, favori gönderilerini seçecek ve wwFest sanatçısı tarafından imzalanmış bir poster ödüllendirecek.Gizemli sunucunun kim olduğunu 15 Ocak‘taki etkinliği izleyerek öğrenebilirsiniz.

Yarışmaya Nasıl Katılınır?

Yarışmaya katılmak istiyorsanız, 5 Ocak ile 13 Ocak 2021 arasında wwFest ile ilgili yarattığınız çizimi veya kostüm ile birlikte #wwFestArt etiketini kullanarak sanatınızı Instagram veya Twitter‘da yayınlamanız gerekir.

En az 18 yaşında olmanız gerektiğini unutmayın (veya ülkenizdeki reşit olma yaşı) ve girmek için Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyorsanız yalnızca bir giriş(bir gönderi) gönderebilirsiniz. Valorant, yarışmanın kazananlarını promosyonun bitiminden itibaren beş gün içinde bilgilendirecektir. Kazananların ödüllerini almak için 24 saati olacak.

Katılmak tamamen ücretsizdir, bu yüzden kazanacak sanatsal becerilere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, bir şans verdiğinizden emin olun. Bu Valorant ile ilgili ilk büyük sanat etkinliği olacak. Tüm topluluk kreasyonlarını ve sanatçıların eserlerini görmek harika olacak. WwFest‘i kendiniz için ayarladığınızdan ve aksiyonu yakaladığınızdan emin olun.

Eğer kaçırmamak istiyorsanız bizi takip etmeyi unutmayın.

https://esporgazetesi.com/riot-games-calisanlari-hileler-hakkinda-konustu/
Riot
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments