1. Anasayfa
  2. VALORANT

russz, SuperMassive Blaze’den Ayrılıyor Mu?

russz, SuperMassive Blaze’den Ayrılıyor Mu?
0

VCT: Masters – Berlin’de bizleri SuperMassive Blaze takımıyla gururlandıran russz, twitterdan yaptığı açıklamayla takımıyla olan sözleşmesinin devam ettiğini ancak gelecek yıl için takım tekliflerini de değerlendirebileceğini açıkladı. cNed’in BBL Esports’tan ayrılmasıyla BBL kadrosuna dahil olan ve orada yıldızı parlayan russz, oynadığı JETT ajanıyla BBL taraftarlarını kendine hayran bırakmıştı. 10 ay boyunca BBL Esports forması giyen Batuhan “russz” Malgaç, First Strike şampiyonluğunu da BBL Esports ile tatmıştı.

Fakat First Strike’tan sonra istediği başarıları elde edemeyen russz, SuperMassive Blaze tarafından gelen teklifi kabul ederek pAura, Turko, Izzy ve Brave’li kadroya dahil oldu. Yeni takımıyla VCT: Aşama 3 – EMEA Challengers’ta büyük finale kadar namağlup şekilde gitmeyi başaran russz, Gambit Esports karşısında aldığı 3-1’lik mağlubiyetle turnuvayı ikinci tamamlamıştı.

https://twitter.com/russFPS/status/1450069901478178817

VCT: Aşama 3 – EMEA Challengers’ta aldığı bu başarıyla Masters – Berlin LAN turnuvasına gitme hakkı kazanan russz’lı SMB, turnuvanın gruplar aşamasında Acend ekibine 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etmişti. Bu başarılarla birlikte russz, twitter hesabından yaptığı açıklamayla SuperMassive Blaze’den aldığı izinle gelecek takım tekliflerini değerlendireceğini açıkladı. Bu açıklama russz’ın takımdan yüksek ihtimalle ayrılacağı bilgisini bizlere veriyor.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments