1. Anasayfa
  2. Espor

KAFALAR Esports ip0TT’u Kadrosuna Kattı!

KAFALAR Esports ip0TT’u Kadrosuna Kattı!
0

Geçtiğimiz aylarda eski CS:GO takımı “9INE” ‘dan Izzy, QutionerX ve CyderX’i, “Galakticos” takımından JN3v1cEEE‘ı ve Zula dan Valorant’a geçiş yapan Brave’i kadrosuna katarak VCT Challengers 1 turnuvasına katılım göstereceğini açıklayan Kafalar Esports turnuvada gösterdikleri tatmin edici performans ve takımın daha yeni kurulmasına rağmen yarı final aşamasına kadar çıkmaları potansiyellerinin ne kadar yüksek olduğunu göstermişti. Yarı finalde VCT 2021 Masters 1 şampiyonu Futbolist takımına 2:1 mağlup olmalarına rağmen oynadıkları oyunla izleyenlere zevk vermişti. Sonraki aşama olan VCT Challengers 2 turnuvasında takipçilerin beklemediği bir şekilde “Orgless5” takımına 2:0′ lık net bir mağlubiyetle birlikte turnuvaya erken veda etmişlerdi.

Turnuvalarda gösterdikleri ilgi çekici performansla çoğu takımın talip olduğu Izzy ve Brave’in geçtiğimiz haftalarda “SuperMassive Blaze” takımına transfer olmasının ardından takıma gelecek olan 2 yeni isim merak konusu olmuştu ve Kafalar Esports’un Twitter hesabı üzerinden yaptıkları açıklamayla 6 Haziran tarihi işaret edilerek takımın güncellenen logosu ve gelecek yeni oyuncuların açıklanacağı tahmin edilmişti.

Öncelikle yeni logosunu paylaşan Kafalar Esports, saat 16.00 ve 17.00 da gelecek iki açıklama paylaşılacağını belirtmişti. Saat 16.00 da yapılan ilk açıklamaya göre Kafalar Esports, 4. oyuncu olarak geçtiğimiz aylarda “More Esports” takımına transfer olan fakat henüz takımıyla maça çıkmayan Yiğit “ip0TT” Karadeniz’i takıma transfer etti. ip0TT’u henüz turnuvalarda izleme şansını yakalayamasak da kendisinin Jett main olduğunu ve eleme maçlarında bu karakterle iyi performanslar çıkarabildiğini söyleyebiliriz.

ip0TT transferi ile son durumda KAFALAR Esports Valorant kadrosu:


– CyderX
– JN3v1CEEE
– QutionerX
– ip0TT

Yiğit “ip0TT” Karadeniz’e yeni takımında başarılar dileriz…

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments