1. Anasayfa
  2. VALORANT

Erkek ve Kadın Oyuncular Valorant’ta Aynı Sahnede mi Yer Alacaklar

Erkek ve Kadın Oyuncular Valorant’ta Aynı Sahnede mi Yer Alacaklar
0

13 Eylül’den önce, TSM ve Sentinels, Kuzey Amerika bölgesinde bir Ignition Series unvanını alan ancak hepsi FTW Yaz Karşılaşması‘nda değişen iki takımdı.FTW Summer Showdown, Valorant’ta türünün ilk örneği olan ve tamamen kadınlardan oluşan bir Kadın Ignition Serisiydi ve her açıdan iyiydi.

Yıldızlarla dolu yayın yetenekleri dizisinden gösterişli ve heyecan verici oyuna kadar, yarışma gerçekten kadın sahnesini haritaya koydu ve asırlık soruya yeni bir bakış açısı ekledi; kadın oyuncular ve erkek oyuncular birlikte rekabet etmeli mi?

En iyi kadın takım olmak istiyoruz.

– Jazzy 1ns

Tamamen kadınlardan oluşan bir takım olan MAJKL, FTW Yaz Showdown’un kazananlarındandı. Eski CSGO ve Overwatch oyuncularından oluşan ve kaptan meL liderliğindeki oyuncular turnuvayı tek bir harita bile kaybetmeden kazandı.

Ve zaferleri ile sadece daha fazla taraftar ve takipçi kazanmakla kalmadılar, aynı zamanda bu takımın Kuzey Amerika’daki en iyi erkek takımlara meydan okumak için gerekenlere sahip olup olmadığına dair tartışmalar ve yorumların arttığına da tanık olduk.


MAJKL’nin 16 yaşındaki dahisi Jazzyk1ns, kaptanının konuyla ilgili duygularını tekrarladı ve tutkularını kısaca açıkladı: “En iyi kadın takım olmak istiyoruz ancak aynı zamanda erkek takımlar arasında mümkün olan en yüksek seviyede rekabet etmek istiyoruz. İnanılmaz olurdu.”

Tabii ki, MAJKL’deki oyuncular için hedef, bir kuruluş tarafından seçilmek olabildiğince çok turnuva kazanmak ama aynı zamanda bunu sadece kadın sahnesinin en iyisi değil en iyinin en iyileri arasında yapabilmektir.

FTW Yaz Karşılaşması kadın oyunculara neler yapabileceklerini sergilemek için inanılmaz bir platform sunsa da, hem erkek hem de kadın takımların yer aldığı herhangi bir Ignition Serisini henüz görmedik.

“CS:GO sahnesini benim geldiğim yer olduğu için örnek olarak alırsak, üst bölümlerde o kadar çok iyi kadın oyuncu yok ki bu da deneyim veya beceri eksikliği olabileceği anlamına geliyor. Çok fazla kadın profesyonel yoksa, üst kademe sahnesine girmek onlar için zor olacak. “

“Nihai hedef her zaman kızları ve erkekleri aynı turnuvaya entegre edebilmek ve MAJKL‘nin kesinlikle bu konuda gerçek bir şansı olan bir takım olduğunu düşünüyorum. Zaman göz önüne alındığında, bunlar arasında potansiyel olarak farklı olacak tek şey, bizim için mevcut olacak olan şeydir. Ignition Series’e katılan bazı takımların CSGO’dan geçtiğini gördük.”

“Koçluk, Valorant’ta çok önemli olduğu için entegrasyonun önünde duran bir şey de olabilir. Bu takımlardan birkaçının koçları olmadığını biliyorum Sentinels ve TSM gibi takımlarla karşılaşmak istiyorsanız koçluğa ve stratejilere ihtiyacınız olacak. “

https://esporgazetesi.com/valorant-karakterlerini-seslendiren-iste-o-isimler/
Valorant

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments