1. Anasayfa
  2. Diğer

Among Us Güncelleme Notları: “Renk Körü Desteği”

Among Us Güncelleme Notları: “Renk Körü Desteği”
0

Yakın zamanın en popüler oyunu Among Us için güncelleme notları; Renk Körü Desteği ve Anonim Oylama gibi yeni özellikler yakında kullanıma sunulacak.

Bu reklam alanını aktif et!

Among Us şu anda en heyecanlı oyun durumunda. Oyun, oyunculara keyifli bir deneyim yaşatan unutulmaz deneyimler ve şaşırtıcı anlar sunuyor. Oyun ilk lansmanından (2018) iki yıl sonra popüler hale geldiğinden, tamamen istikrarlı değildi ve bu nedenle üzerinde çalışmak için, geliştiriciler Among Us 2’yi iptal etti ve şimdi Among Us’ın kendisini geliştirmeye odaklanıyorlar. Tüm platformlar için yakında yeni bir güncelleme geliyor ve işte ondan bekleyebilecekleriniz.

https://esporgazetesi.com/aimdll-in-valorant-oyun-ayarlari/

Amons Us’ın şu anda küresel bir fenomenliği var ve bir çok yayıncı tarafından sevilen basit ve sıradan bir oyun. Çeşitli sunucu sorunlarından, oyun, oyuncu tanımlama sistemi gibi birkaç ayrılmaz parçadan yoksundur. Yaklaşan güncellemenin bazı büyük değişikliklerle birlikte birçok sorunu çözeceği söyleniyor.

Among Us herkese Açık Beta

Zaten PC platformlarında yeni bir genel beta testine girildi ve oyuncular beta sürümüne Steam üzerinden erişebilirler. Topluluktan birçok oyuncu aynı süreci ifade etti ve işte nasıl yapılacağı:

  • Steam’i başlatın ve Among Us’a sağ tıklayın.
  • Özelliklere gidin.
  • Beta sekmesine gidin ve genel betaya geçin.

Among Us’ın Yeni özellikleri güncelleyin

Herkese açık beta etkinleştirildiğinde, oyuncular oyun ayarlarında ve oyunun kendisinde birkaç değişiklik fark ettiler. Oyun, büyük bir dokunuş katacak olan “Görev Çubuğu Kapalı” ve “Anonim Oylama” olmak üzere iki büyük özellik sunuyor.

Anonim Oylama Nedir?

Herkese açık betaya giren birkaç oyuncu bu değişikliği fark etti ve mümkün olan en kısa sürede bilgilendirdi. Bu özellik kendinden açıklamalıdır ve oyuncuların isimsiz olarak oy kullanmasına olanak tanır. Bu, toplantıların sonunda oylamanın artık görünmeyeceği ve dolayısıyla maçlara bir sürpriz unsuru eklediği anlamına gelir.

among us oylama

Görev Çubuğu geçişi

Renk körü desteği

Renk farklılıkları nedeniyle en yaygın “Kablolamayı Onar” görevini tamamlamayı zor bulan renk körü topluluğunun artık endişelenmesine gerek yok. Yeni güncelleme ile oyun, görevleri onlar için kolaylaştırmak için her renk için benzersiz işaretler sunacak.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments