1. Anasayfa
  2. Apex Legends

Apex Legends Karakterlerini Seslendiren O İsimler

Apex Legends Karakterlerini Seslendiren O İsimler
0

Apex Legends, kendine özgü hikayeleri ve sesleriyle çok sayıda karaktere sahiptir, ancak yeteneklerini Efsanelerin taklit edilemez sözlerine kimin ödünç verdiğini hiç merak ettiniz mi?

RAMPART- ANJALI BHIMANI

2dc9c 15967997187242 800

Neden en son Efsane, Rampart ile oyuna başlamıyorsun? Anjali Bhimani, birçok TV ve film rolüyle (Modern Family, NCIS, Grace And Frankie) ve ayrıca Overwatch’ın Symmetra‘sındaki ses oyunculuğu ile tanınan Amerikalı / Hintli bir aktris.

Rampart’s Real Name: Ramya Parekh

CAUSTIC – JB BLANC

2

Kötü huylu Gas of Gas Tanrısı Caustic, ses tonunu Mortal Kombat 11, Star Wars Jedi: Fallen Order ve hatta Call of Duty: Black Ops 4‘e ödünç vermiş inanılmaz seslendirme pirzolalarına sahip JB Blanc tarafından seslendiriliyor.

BLOODHOUND – ALLEGRA CLARK 

Allegra Clark, Dragon Age: Inquisition, Aggretsuko ve Last Of Us: Part II gibi oyunlarda ve televizyonda rol almış deneyimli bir seslendirmen.

REVENANT – DARIN DE PAUL   

maxresdefault 3

Darin De Paul, sadece Revenant’ı değil, aynı zamanda Marvel’s Avengers oyununda Hulk‘u ve Death Stranding‘de Benjamin Hancock‘u seslendiriyor.

PATHFINDER – CHRIS EDGERLY

maxresdefault 1 2

Chris Edgerly kesinlikle muadili kadar robotik değil ve Simpsonlar gibi dünyanın en tanınmış TV şovlarında ve sayısız oyunda seslendirmenlik yaptı.

Pathfinder’s Real Name: MRVN

WATTSON – JUSTINE HUXLEY     

ddddd

Justine Huxley, Los Angeles doğumlu bir aktris ve sesini, Harry Potter: Wizards Unite filmindeki Constance Pickering de dahil olmak üzere, televizyonda ve oyunlarda birçok sese ödünç verdi. Wattson olarak Justine, Fransız aksanını ikna edici bir şekilde seslendiriyor.

LIFELINE – MELA LEE

lifeline apex legends voice actor

Mela Lee, Mortal Kombat 11’de Jade olarak bilinir, ancak aynı zamanda Fate / stay night’de Rin Tohsaka da dahil olmak üzere tonlarca Anime karakterini seslendirir.

BANGALORE – ERICA LUTTRELL

bangalore apex legends voice actor

Erica Luttrell, 25 yılı aşkın süredir hem televizyonda hem de oyunlarda seslendirme sanatçısıdır.

GIBRALTAR – BRANSCOMBE RICHMOND 

51e09 15923901320584 800

Apex Legends OCTANE – NICOLAS ROYE

Tıpkı Lifeline seslendirmeni Mela Lee gibi, Nicolas Roye de birkaç yıldır Anime seslendirme ile ilgileniyor.

Apex Legends MIRAGE – ROGER CRAIG SMITH

mirage apex legends voice actor

Onu ,Ben 10’dan The Powerpuff Girls’e ve birçok animasyonlu Marvel TV şovuna kadar, Roger’ın sesini daha önce duyduğunuza hiç şüphe yok.

Apex Legends WRAITH – SHANTEL VANSANTEN 

aNYvGNw 700b

En gizemli Efsane, Wraith olan Shantel, One Tree Hill’de Quinn James olmak üzere televizyonda oyunculuk yapmaya devam ettikten sonra seslendirme kariyerine başladı.

Apex Legends CRYPTO- JOHNNY YOUNG

maxresdefault 4

Johnny Young, video oyunları için sesli oyunculuk yapmaya yabancı değil ve sesini Overwatch’da DaeHyun’a ve Dünya Savaşı Z’de Sho’ya ödünç verdi.

Apex Legends LOBA- FRYDA MARIA WOLFF

Fryda, neredeyse 20 yıldır ses oyunculuğu yapıyor ve Call of Duty: Advanced Warfare, Fallout 4, Street Fighter V ve diğerlerinde yer alıyor.

Kaynak; GGRecon

https://esporgazetesi.com/cem-bolukbasi-sizler-icin-tavsiyelerde-bulundu/
cem

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments