1. Anasayfa
  2. Apex Legends

Apex Legends Sezon 6 Fragmanları ve Anlamları

Apex Legends Sezon 6 Fragmanları ve Anlamları
0

Respawn Entertainment, Apex Legends Sezon 6’da neler olabileceğine dair ipuçlarını yavaşça piyasaya sürmeye başladı ve işte piyasayada yer alan tüm yeni fragmanları burada bulacaksınız.

https://esporgazetesi.com/apex-legends-guncelleme-yama-notlari-1-42/

Apex topluluğu için özel bir zaman. Respawn’un bir sezondan diğerine geçişleri genellikle Apex Arena’yı takip eden aylarda neler olabileceğine dair ipucu veren Apex Arena da ilginç eklemelerle dolu.

Bu sefer, teaserlar, her biri Sezon 6’da önemli bir rol oynayabilecek bir Titanfall 2 karakterinin büyük bir ortaya çıkmasına neden olan epizodik görevlerle dolu Broken Ghost görev serisine dikkat eden oyuncular için biraz erken başladı.

Ayrıca Apex Games’in bir sonraki konumu için insanları Psamathe’deki Olympus’a götürebilecek bir fikrimiz var. Ve daha fazla teaser geldikçe, yol boyunca yeni keşifler olması gerekiyor.

apex legends 6
Apex Legends Sezon 6

Apex Legends Sezon 6 ne zaman geliyor?

Önümüzdeki sezonun beklentisi gerçek, çünkü Apex Oyunlarının birçok sırrı açığa vuruluyor. Yeniden doğma henüz Sezon 6’nın resmi yayınlanma tarihini teyit etmedi, ancak mevcut dönemin sonunu hesaplamak için geçmiş metriklere göre , olası zaman 18 Ağustos 2020 Salı günü olacak.

Fragman 1: Hammond Robotics sites

Dünyanın Kenarı boyunca dağılmış olan insanlar, Drill Site’nin ilgi çekici noktasında ve The Dome’un batısındaki alanda bulunan Hammond Robotics ‘Future Worksite’ afişlerini gösteren büyük pankartlar bulabilirler.

Tatbikat Alanında, bulunabilecek toplam beş afiş bulunurken, bunlardan dördü Kubbenin yanındaki lav dolu arazide kurulmuştur. Her iki sitede de bir kez aktive edildiğinde, Hammond Robotics’e muazzam Harvester’dan önce gelenlere benzer işaretler gösteren arazi araştırması işaretleri de var.

Burada da Biçerdöverler alacaksak görülmeye devam edecek, ancak durum ne olursa olsun, Şirket’in Dünya Kenarı’ndaki varlığı, Sezon 6 olayları geliştikçe daha da artabilir.

apex legends sezon 6
Apex Legends’ta Hammond Robotics afişlerinin göründüğü yerler.

Kripto’nun kız kardeşi teaser destan

Tüm bunlar sürerken, Crypto ve uzun süredir kayıp olan kız kardeşi Mila Alexander’ı içeren tomurcukları daha çok göründü. Çok uzun zaman önce Mila, sadece hayatta olduğunu göstermekle kalmayıp gelecek sezonla ilgili bir şey olabilecek bir mesajı iletmek için Gözetim Uzmanına ulaştı .

Mesaj üç parçaya bölündü ve yakın zamanda Kings Canyon’da açılan ve sadece Crypto’nun drone tarafından deşifre edilebilen çeşitli ganimet sığınaklarında çalındı ​​ve ikisinin Apex Oyunları etrafında dönen bir komplo ve her şeyin arkasında yatan merkezi figür.

apex 6
Sezon 6

Apex Legends tanıtım programı

Dişliler dönüyor ve Sezon 6 ufukta, veri madencileri oyun için yeni bilgiler için Apex Legends’ın arka uç dosyaları arasında karışıyor.

Sızıntılar, oyuncuların spoiler olmadan deneyimleyebilmeleri için önemli öykü öğelerini geri tutarken, teaserların ne zaman çıkması gerektiğine dair bir program, önde gelen sızıntı yapan Shrugtal tarafından paylaşıldı.

İnsanlar, yeni sezon için stüdyoda neler beklediğini görmek için Respawn’ın sitelerini ve bu tarihlerde genel Apex haritasını yakından takip etmelidir.

Apex Legends Sezon 6’da ne beklenir?

Bu zamana kadar, Apex taraftarları, oyuncularının battle royale’yi deneyimlemeleri için yeni yollar sunmaya gelince Respawn’ın bir slouch olmadığını bilmelidirler.

https://esporgazetesi.com/valorantta-yeni-ajanimiz-killjoy/

Fragmanlar şu ana kadar herhangi bir gösterge olduysa, insanlar geliştiricilerin aynı anda birkaç farklı hikayeyi ilerletmesini bekleyebilirler. Birincisi, Loba’nın Sentetik Kabus’un sonunda onu ölü bırakma bilincine son verme görevi olurdu.

Ve şimdi Ash’in Apex Oyunları‘nda bir miktar, bir rakam olacağını da biliyoruz. Ama hepsi bu, muhtemelen, Dünya Kenarının sınırlarından çok uzak olan Psamathe’de olacak.

apex sezon 6
Buradan sonra Apex Efsaneleri’nde oynayan birkaç hikaye olacak.

Hammond Robotics yakında Dünya Kenarında daha güçlü bir konuma sahip olacak. Bu, ana oyun Psamathe’de gerçekleşirken bir LTM, özel etkinlik veya yeni bir görev hattının ortaya çıkabileceği anlamına gelebilir.

Kings Canyon’un 5. Sezonda yeni güncellemeler almasıyla, oyuncular zevk alabilecekleri üç farklı bölge ve haritaya sahip olabilirler, bu da her birinin bayatlanmasını önleyecektir.

Bir sonraki teaser’lar ne olursa olsun, Apex Legends oyuncusu olmak için heyecan verici bir zaman ve Respawn’un geniş hikayelerini buradan nereye götüreceğini görmek eğlenceli olacak.

https://esporgazetesi.com/call-of-duty-mobile-yaz-gunleri-etkinligi/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments