1. Anasayfa
  2. VALORANT

Astra’nın Tanıtım Videosu Sızdırıldı

Astra’nın Tanıtım Videosu Sızdırıldı
Astra
0

Valorant’a gelecek olan yeni ajanın adı ve tanıtım videosu sızdırıldı.

Astra, daha önceki teori yazımızda da tahmin ettiğimiz gibi Gana‘dan. Astra’nın resmi hikayesinin ise hala belli değil. Ancak bunun hakkında şöyle söylentiler var:

Bazıları ise yeni ajanımızın Reyna’nın çokça atıfta bulunduğu “Hermanita” olabileceğine söylüyor. Böyle bir durumda Reyna’nın kardeşi olması da çok olası. Astra, Biyolojik olmasa da, Reyna’nın üvey kardeşi olabilir.

Riot çalışanları, yeni ajanın kozmik bir kontrol uzmanı olacağını da söylemişlerdi zaten. Geliştiriciler aynı zamanda, haritanın her yerinde ne olduğunu bilmek isteyen oyuncuların ilgisini çekebileceğini de söylemişti. Sızdırılan videoda da kendisinin yetenek kullanma arayüzünde bütün haritayı kontrol edebildiğini görüyoruz.

Aynı zamanda ajanımız, Astral Formu’nda (X) haritaya “yıldız“lar bırakıp, bunları daha sonra kendi istediği şekilde manipüle edebiliyor.

“Yerçekimi Kuyusu” ile kurbanlarını, yakındaki bir yıldızın merkezine doğru çekebiliyor. Yıldız daha sonra patlayıp rakiplerini savunmasız bırakıyor. Bu yıldızlar aynı zamanda sarsma etkisi olan “Nova Vuruş“una çevirebiliyor.

Ultisi ise daha önce gördüğümüz hiçbir özelliğe benzemiyor. Kozmik Ayrım denilen ultisinde ise bıraktığı yıldızlardan ikisinin arasına, mermi geçirmez bir duvar açabiliyor.

15. ajanımız Astra’nın özellikleri ise şu şekilde:

Yerçekimi Kuyusu: Astral formunuzda (X) bıraktığınız yıldızı aktifleştirerek Yerçekimi Kuyusu’na çevirip düşmanlarınızı yıldızın merkezine çekebilirsiniz. Yıldız patladığında oyuncular savunmasız kalacaklar.

  • Nova Vuruşu: Astral formunuzda (X) bıraktığınız yıldızı aktifleştirerek Nova Vuruşu’na çevirebilirsiniz. Aktifleştirilen Nova Vuruşu, kısa bir aktifleşme süresinin ardından etkin hale gelir ve alandaki düşmanlarınızı sarsar.
  • Nebula: Astral formunuzda (X) bıraktığınız yıldızı aktifleştirerek Nebula’ya çevirebilirsiniz. Nebula sis görevi görür.
  • Geri Çekme: Bıraktığınız yıldızları (F) ile geri çekebilirsiniz. Kısa bir gecikmeden sonra yıldızı başka bir yere yerleştirebilirsiniz. Geri çekilen yıldız, dönmeden önce kısa bir süreliğine Nebula oluşturur.
  • Ulti – Astral Form / Kozmik Ayrım: X tuşu ile hem Astral Formunuza geçip yıldızlarınızı yerleştirebilir, hem de iki yıldız arasına mermi geçirmez Kozmik Ayrım’ı açabilirsiniz.

Yeni ajanımız, oyuna tamamen yeni bir mekanik katacak gibi görünüyor. Bazı profesyonel oyuncular şimdiden Astra’nın çok güçlü olduğunu ve meta’da yer alacağı düşünüyorlar. Bazı oyuncular da ajana kısa süre içerisinde nerf gelmesini bekliyor. Diğer kontol uzmanlarımız Viper, Omen ve Brimstone’a kıyasla özellikleri daha agresif olan ajanımızın 2 Mart’ta çıkmasından sonra geliştirilecek oyun taktiklerini merakla bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments