1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Oyuncusu ScreaM Operatörün ‘Bozuk’ Olduğunu Düşünüyor

Valorant Oyuncusu ScreaM Operatörün ‘Bozuk’ Olduğunu Düşünüyor
0

Profesyonel oyuncu Adil “ScreaM” Benrlitom, Valorant’ın keskin nişancı tüfeği Operatörün gücü hakkındaki sorunu gündeme getirdi. Team Liquid‘in Avrupa kadrosunun yıldız oyuncusu,twitter hesabında özellikle silahın çevikliğine değindi ve çoğu durumda ona karşı bir açı tutmanın zor olduğunu hissettiğini belirtti.

Sahnedeki profesyonel oyuncular ve yayıncılar bir süredir Operatörü eleştiriyor. Sadece bugün, Team Liquid yayıncısı ve profesyonel Lucas “Mendo” Håkansson, ScreaM‘e benzer bir noktayı paylaşarak, özellikle gerekli ekip çalışması olmadan dereceli oyunlarda, birden fazla Operatörü savunmada almanın tutarlı bir şekilde raund almak için çok güvenli bir strateji olduğunu belirtti.

Bir tweet’te şunları söyledi: “En büyük şey, OP’lerle de kaç raunt kazanabileceğiniz değil, o raundları kazanmanın ne kadar kolay olduğu bile değil. Ne olursa olsun her dereceli oyunda ikili veya üçlü OP’lere karşı oynamak kesinlikle çok sıkıcı. “

https://esporgazetesi.com/oyuncu-jordan-fisher-valorant-ajani-seslendirmek-istiyor/
Valorant

Diğer profesyonel oyuncular, Operatörün özellikle Valorant ajanı Jett tarafından kullanıldığında büyük bir sorun olduğunu belirttiler. Tailwind yeteneği sayesinde, Operatör ile düello yapmak ve düşmanın mermilerinden hızlı bir şekilde hareket ederek kaçmak mümkündü.

Bir karşı argüman G2 Esports‘un kaptanı Oscar “mixwell” Cañellas Colocho tarafından sunuldu. Bu keskin nişancı tüfeğine karşı koymanın bir yolunu gösterdi, Operatör kullanan oyuncuyu etkili bir şekilde pozisyonundan uzaklaştırdı ve daha az avantajlı bir görüş mesafesine geçmesine yol açtı.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments