1. Anasayfa
  2. VALORANT

Beklenen Maçın Galibi SuperMassive Blaze Oldu! | Türkiye 1. Kapalı Elemeleri – 2. Gün

Beklenen Maçın Galibi SuperMassive Blaze Oldu! | Türkiye 1. Kapalı Elemeleri – 2. Gün
0

VCT 2022: 1. Aşama Türkiye 1. Kapalı Elemeleri‘nin ikinci gününde 4 maç oynandı. Üst grup yarı finalinde, yenilenen kadrolarıyla Türkiye’nin en favori iki takımı karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecanla beklenen BBL Esports – Papara SuperMassive Blaze karşılaşmasının galibi Papara SuperMassive Blaze oldu. Bugün oynanan maçların sonucunda 4 takım da turnuvaya veda etti.

Beklenen Karşılaşma: BBL – SMB!

Türkiye kapalı elemelerinin ikinci gününde karşı karşıya gelen ve yenilenen kadrolarıyla Türkiye’nin en gözde iki takımı olan BBL Esports – Papara SuperMassive Blaze karşılaşmasının galibi Papara SuperMassive Blaze oldu. BBL Esports, Bit Scam Skandalı sebebiyle bünyesindeki 3 oyuncuyu takımdan göndermek zorunda kalmıştı. BBL Esports son olarak Papara SuperMassive Blaze takımının eski IGL’i olan Melih “pAura” Karaduran’ı aynı rolde bünyesinde katarak kadrosunun tamamlamıştı. Ayrıca BBL Esports, as kodrosundan üç oyuncuyu korduğu ve geçtiğimiz sezon bölgede başarılı olduğu için doğrudan kapalı elemelerde başlamak için davet almıştı.

Papara SuperMassive Blaze tarafında ise işler daha kötü durumdaydı. VCT 2021: EMEA Son Şans Elemeleri‘nin ardından takımdan 3 oyuncu inaktif pozisyona geçerek takım aramaya başlamıştı. Papara SuperMassive Blaze ekibi bu 3 oyuncunun yerine kadrosuna CyderX, XiSTOU ve glovee‘u tansfer etmiş, açık elemelerden de başarılı bir şekilde çıkarak kapalı elemelere kalmayı başarmıştı.

Haven ve Split haritalarının ikisini de 13-8 kapatan Papara SuperMassive Blaze, 2-0 galip gelerek üst grup finaline adını yazdıran ilk takım oldu. Alt grup maçlarının sonucunda kapalı elemelere ilk veda eden takım ise Galakticos‘a 2-0 mağlup olan Zero Zone oldu. Üst grup yarı final maçında Futbolist‘i 2-1 mağlup eden Fire Flux Esports, üst grup finaline çıkarak Papara SuperMassive Blaze’in rakibi oldu. Alt grubun ikinci maçında 2L8 ise Fenerbahçe Espor‘u 2-1 mağlup ederek turnuva dışına itti.

İlk Finalist: Papara SuperMassive Blaze

SuperMassive Blaze

Üst grup finalinin eşleşmesi Papara SuperMassive Blaze – Fire Flux Esports oldu. Bu heyecan dolu karşılaşmanın galibi ise 2-0’lık skorla Papara SuperMassive Blaze, ilk finalist olmayı başardı. Ascent haritasını 13-6, Split haritasını da 14-12 kazanan Papara SuperMassive Blaze, VCT 2022: 1. Aşama EMEA Challengers‘a giden ilk takım olmaktan bir adım uzakta. Fire Flux Esports ise alt grup finalinde, büyük finale gidebilmek için rakibini bekleyecek.

Alt grubun üçüncü eşleşmesi olan Galakticos – Futbolist maçının galibi 2-0’lık skorla Galakticos oldu. Geçtiğimiz sezonun en başarılı takımlarından olan Futbolist kapalı elemelere veda etti. Alt grubun ve günün son maçında ise BBL Esports 2-1’lik galibiyetle 2L8 takımını turnuvadan eledi ve Galakticos‘un rakibi oldu. Futbolist ve 2L8, Türkiye 2. Kapalı Elemeleri‘ne doğrudan katılabilmek için 5.lik mücadelesine çıkacak.

Türkiye 1. Kapalı Elemeleri’nde Son Durum

Bracket 3

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments