1. Anasayfa
  2. CS:GO

BLAST Premier Spring 2021 Şampiyonu Gambit!

BLAST Premier Spring 2021 Şampiyonu Gambit!
0

Gambit, bir turnuvayı daha şampiyonluk listesine ekledi. Navi’yi net bir skorla 2-0 yenen Gambit, başarılarına başarı eklemeye devam ediyor. Aynı zamanda son şampiyonluklarıyla beraber kasalarına 225.000$ eklediler. Upper Bracket’ten itibaren sadece 1 map vererek şampiyon olduklarını unutmamak gerekiyor.

Bundan bir önce yine Navi ile oynamış olan Gambit, 2 maçtır Navi’yi yenerek, çok daha formda, çok daha iyi bir oyun oynadıklarını arenaya göstermiş oldu diyebiliriz. Final maçına baktığımız zaman Navi’nin pickledi Dust2 mapini Ax1le ve Hobbit’in etkileyici performansıyla 16-12, kendi pickledikleri Mirage mapini ise Sh1ro ve Hobbit’in etkileyici performansıyla 16-11 ile geçtiler.

stats

Navi tarafına baktığımız zaman ise kendi seçtikleri mapte S1mple ve Electronic ortada gözükmezsen, Mirage mapinde her ne kadar S1mple oyuna dahil olmaya çalışsa bile takım olarak yine geride kaldılar ve bir turnuvada daha Gambit’in altında kalmış oldular. BLAST Premier Spring 2021 turnuvasında Navi 2. olarak kasasına 85.000$ eklemiş oldu.

BLAST Premier Spring 2021 MVP’si Hobbit

Maçın MVP’si 1.40 Rating ile S1hro olurken turnuvanın MVP’si 1.21 genel Rating’i ile Hobbit oldu. Hobbit tüm turnuva boyunca çok formdaydı ve bu ödülü çok net bir şekilde hakettiğini görüyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments