1. Anasayfa
  2. VALORANT

Breach Artık Daha Çok Tercih Ediliyor

Breach Artık Daha Çok Tercih Ediliyor
0

Modern video oyunlarında her zaman trend belirleyen,öne çıkan bir karakter vardır. Overwatch’ın Brigitte’ye sahip olmasından dolayı bugün modern Overwatch’ın nasıl görüldüğünü çerçeveleyen bir karakter. Aynı şekilde, Breach‘in Valorant’ın küçük kirli sırrı olduğu fikri mantıksız değil. Breach ‘in doğru ellere geçtiğinde ne kadar çok şey yapabileceğini dünya için fark etme zamanı geldi.

Yakın zamanda tamamlanan BLAST Twitch Invitational serisi, 1.07 yaması yaması sayesinde oyunun lansmanından bu yana rekabetçi Valorant metasında en büyük değişimlerden birini gördü.

Yeni meta, Breach’in neredeyse hiç seçilmeyen ajanlardan % 83 ile turnuvadaki en yüksek seçim oranına yükseldiğini gördü. Tersine, daha önce seçilmesi gerekenlerden biri olan Sage, sadece % 15 seçilme oranına düştü.

Takımların Sage yerine Breach’i kullanmayı seçmelerinin ana nedenlerinden biri düşman takımın Operatör oyuncusuna karşı koyma konusundaki yeni yeteneğidir.

Tüm bunlar, oyuncuları tasfiye eden ve özellikle Operatörlere karşı etkili olan Fault Line yeteneği sayesinde, Breach‘in takımı ilerledikçe kendini açığa çıkarmak zorunda kalmadan bir açıyı güvenli bir şekilde temizlemesine izin veriyor.

Breach ayrıca Valorant’ın en iyi yardımcı ajanlarından biri haline geldi, çünkü şu anda Flash‘ında üç şarjı var ve aynı zamanda daha hızlı patlayarak daha çok geleneksel bir pop flash gibi çalışmasına izin veriyor.

Bu arada, Sage’in genel kullanışlılığı, son 1.07 yamasında aldığı zayıflıklar nedeniyle azaldı. G2 Esports’un adanmış Sage ana oyuncusu David “davidp” Prins bile Sage’i bıraktı çünkü artık ajan kompozisyonları açısından sunacak çok şeyi yok.

https://twitter.com/ScreaM_/status/1301603410333106179

Bu köşeyi kontrol etmeniz mi gerekiyor? Breach’in üç flaş patlamasından birini kullanın. Siz sıktıktan ve kör ettikten sonra birinin hala bir kutunun arkasında saklandığından emin misiniz? Onları Aftershock veya sersemletme ile hareket etmeye zorlayın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments