1. Anasayfa
  2. VALORANT

Oxygen Esports Masters 2 İzlanda’ya Bir Adım Uzaklıkta

Oxygen Esports Masters 2 İzlanda’ya Bir Adım Uzaklıkta
0

Temsilcimiz Oxygen Esports bugün B grubu kaybedenler mücadelesinde Guild Esports ile karşılaştı. Maça çok iyi başlayan OXG, oyunun geneline de ağırlığını koydu ve maçı 2-1 kazandı. OXG, turnuvaya Fnatic mağlubiyeti ile başlamıştı. Lower bracket maçı ise iki temsilcimizin düellosuna sahne oldu. Maçı kazanan OXG umutlarını devam ettirirken Fnatic’e mağlup olan Guild ile eşleşmişti. Bu son şans maçından da iyi bir performansla yarı finale yükselen Oxygen Esports İzlanda biletine artık bir galibiyet uzaklıkta.

OXG – Guild maçı temsilcimizin seçimi Ascent haritası ile başladı. Güzel oyununu maç boyu sürdüren temsilcimiz Oxygen Esports haritayı 13-9 kazanmasını bildi. Özellikle Ascent’te XISTOU ve Toronto‘nun performansları dikkat çekti.

İkinci harita olan Guild’in seçimi Split’te ilk yarıda başa baş oyuna şahit olduk. Ancak oyunun ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan OXG, comeback atamadı ve Guild haritayı 13-7 kazanarak seriyi 1-1’e getirdi.

Serinin son haritası Haven’da Guild, Futbolist maçında olduğu gibi yine Yoru ajanı seçimiyle dikkat çekti. Ancak temsilcimiz, Guild karşısında Haven haritasını zorlanmadan 13-6 ile geçerek hem harita puanını hem de maçı kazanmış oldu. Serinin MVP’si ise clutch performanslarıyla ve düellocu oyunlarıyla damga vuran Toronto oldu.

Böylece temsilcimiz Oxygen Esports yarı finalde Team Liquid ile karşılaşacak. Yarı finali de kazanması halinde OXG, İzlanda‘da oynanacak Masters mücadelelerinde oynama hakkını elde edecek.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments