1. Anasayfa
  2. Diğer

Steam Yaz İndirimleri Tarihi

Steam Yaz İndirimleri Tarihi
steam
0

Steam Yaz İndirimleri ile yazımızı daha da güzelleştiren, cüzdanımızı sömüren, belki de biz oyuncuların beklediği en büyük indirimin tarihi netlik kazanmış olabilir. Bu dönemde en az bir kere çöken Steam’in Yaz İndirimleri tarihi belli oldu diyebiliriz.

Öncelikle çoğu kişi tarafından ‘onaylanmamış, gerçek değil veya sızıntı’ dense de bu bilginin doğruluğu yüksek bir haber diyebiliriz. İndirim SteamDB‘ye göre 24 Haziran ile 8 Temmuz tarihleri arasında olacak. Geçen sene 25 Haziran ile 9 Temmuz arasında yapılmıştı bu indirimler. Böylece indirimler 1 gün öne çekilmiş gibi duruyor. Bu haberin doğruluk payını bir miktar da bu bilgi gösteriyor. Geçen sene ile aşağı yukarı aynı zamanlarda gerçekleşecek olması yüksek bir ihtimal.

1 8

Şu an halihazır da bir indirimimiz var, Steam Altın Hafta İndirimleri. Siteden gelen bu bilgi de inandırıcılığı arttırıyor. Bu indirimden sonra bir söylentiyi de iletelim sizlere. Bahar İndirimleri’nin 27 ve 31 Mayıs tarihleri arasında geleceği bilgisi var. Yukarıda bulunan görselde de karşımıza çıkıyor bu tarihler. Net bir bilgi olmamakla birlikte tahminler ve söylentiler bu yönde.

Steam Yaz İndirimleri için net tarihler belli olduğunda yine sizleri bilgilendiriyor olacağız, Espor Gazetesi‘ni takip etmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments