1. Anasayfa
  2. CS:GO

Woxic ‘in Cloud9 Kadrosuna Katılması Muhtemel

Woxic ‘in Cloud9 Kadrosuna Katılması Muhtemel
0

Temsilcimiz Özgür ” Woxic” Eker için uzun zamandır işler yolunda gitmiyor. Mousesports takımında önce yedeğe alındığını sonra ise ayrıldığını açıklamıştı.

Kendisinin Counter Strike Global Offensive Top 20 players of 2019 sıralamasında 12. sırada olması ne kadar değerli ve başarılı bir oyuncu olduğunu gözler önüne seriyor. Başka bir takıma geçeceği konusunda kendisinden bir açıklama gelmedi fakat Cloud9 takımının rebuild yapıyor olması bir fırsat sayılır.

Yakın zamanda Cloud9 kuruluşu var olan Counter Strike -Global Offensive takımı ile yollarını ayırdı ve rebuild yapacağını açıklamıştı.Takımın son iki buçuk yılda yeniden yapılanmaya çalıştığı dördüncüsü bu. Umarız bu sefer istedikleri başarıya ulaşabilirler.

Bu haberlerden kısa süre sonra Cloud9 1.650.000$ karşılığında Alex’i kadrosuna kattığını açıkladı.

https://esporgazetesi.com/cloud9-alex/
C9

Şuana kadar açıklanan kadro;

Alex ” ALEX ” McMeekin (Takım Kaptanı)

Aleksandar “⁠ kassad⁠ ” Trifunović (Koç)

Cloud9 Alex‘i kadroya alırken in-game leader(ıgl) ve rifler olarak almıştı. Yani şuan takıma bir Awper gerek Woxic ‘in genç bir yetenek ve kendinin ispatlamış olduğunu düşünürsek kadroya katılması ihtimaller dahilinde.

Yakın zamanda ise Ladislav “guardiaN” Kovács ise CS:GO’ya geri dönmeye hazır olduğunu söylemişti. Kendisi CS:GO tarihinin en iyi Awp kullanıcılarından biriydi.Her ne kadar şuan formda ve genç olmasa da Cloud9’ın kadrosuna katılma ihtimali var.

22 yaşındaki temsilcimiz Woxic ‘in uluslararası bir takımda oynamasını içten gönüllülükle isteriz. En kısa sürede iyi haberleri sizlere aktaracağımızı umuyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments