1. Anasayfa
  2. CS:GO

C9.Colossus Kadrosu Tamamlandı

C9.Colossus Kadrosu Tamamlandı
0

Kuzey Amerika merkezli köklü takımlardan Cloud9, 6 Eylül günü CS:GO arenasında yeni bir yapılanmaya gideceğini duyurmuştu. C9.Colossus adı ile Avrupa’da mücadele edecek olan Cloud9, CS:GO ekibinin genel müdürü olarak Henry “HenryG” Greer’i getirdi. O günden sonra kadrodaki isimleri açıklamaya başlayan Henry ilk ismi Aleksandar “kassad⁠” Trifunović’i takımın koçu olarak duyurdu.

10 Eylül günü Vitality kadrosunda yedeğe çekilen İngiliz oyuncu Alex “ALEX” McMeekin’in takımın kaptanı olarak oynayacağı duyuruldu. 3 Yıllık sözleşme imzalayan ALEX, toplam 1.650.000 $ kazanacak.

19 Eylül günü Gamer Legion takımında oynayan İngiliz oyuncu William “Mezii” Merriman’ın kadronun 2. oyuncu olacağı duyuruldu. 3 yıllık sözleşme imzalayan Mezii, toplam 426.000 $ kazanacak.

19 Eylül günü Mousesports takımında yedeğe çekilen temsilcimiz Özgür “woxic” Eker’in kadrodaki 3. isim olduğu duyuruldu. 3 yıllık sözleşme sözleşme imzalayan woxic, toplam 1.365.000 $ kazanacak.

7 Ekim günü Cloud9 Kuzey Amerika takımında mücadele etmiş Amerikalı oyuncu Ricky “floppy” Kemery’inin 4. isim olacağı duyuruldu. 3 yıllık sözleşme imzalayan floppy, toplam 432.000 $ kazanacak.

15 Ekim günü Astralis takımında forma giymiş olan Danimarkalı Patrick “es3tag” Hansen’in 5. oyuncu olacağı duyuruldu.

Böylelikle Avrupada mücadele edecek C9.Colossus kadrosu şu şekilde ;

Alex “ALEX” McMeekin

William “mezii” Merriman

Özgür “woxic” Eker

Ricky “floppy” Kemery

Patrick “es3tag” Hansen

Aleksandar “kassad” Trifunović (KOÇ)

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments