1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO’dan Yeni Operasyon Sızıntıları Çıktı

CS:GO’dan Yeni Operasyon Sızıntıları Çıktı
0

Parçalanmış Ağ Operasyonu‘nun sona ermesinden bu yana uzun bir bekleyişin ardından ufukta başka bir büyük Operasyon var gibi görünüyor.

Spekülasyonlar, birkaç hafta önce öğe açıklamalarında değişiklik içeren bir güncelleme aldığında başladı. Genelde bu tür küçük güncellemeleri yeni bir operasyon gibi daha büyük güncellemeler izler.

Bu kez Hollandalı CSGO skin üreticisi ve seviye tasarımcısı Julien “Hollandje” Heesterman, Parçalanmış Web Operasyonu‘ndan bir gün önce tanıtılan oyun veritabanındaki küçük girişler ile dün aldığı girişler arasında bir model olduğunu fark etti.

https://twitter.com/Nors3/status/1324803160016363521?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1324803160016363521%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.talkesport.com%2Fnews%2Fcsgo%2Fcsgo-operation-10-new-csgo-operation-coming-tomorrow%2F

CS:GO YENİ OPERASYON 2020

Spekülasyonlar, Twitter’da bir sonraki operasyonun “onaylandığını” ve “çok yakında yayınlanacağını” iddia eden Norse tarafından daha da alevlendirildi. Ayrıca, bilgileri günler önce doğruladığını ancak bu konuda sessiz kalmayı seçtiğini söyledi.

YouTuber VNN Tyler, önümüzdeki Operasyonda alabileceğimiz yeni eklemelerin listesini açıkladı. Yaklaşan güncellemede bekleyebileceğiniz değişiklikler şunlardır:

  • 1v1 Versus Modu
  • Yeni Tehlike Bölgesi Yardımcı Programı – “Tripwire”.
  • Mevcut haritalar Office ve Mirage ile yeniden yapılandırılacak.
  • Hayatta kalma temelli “Zindanlar” .
  • Yeni Danger Zone haritası “Frostbite”.

Yaklaşan Danger Zone haritası “Frostbite“, dün yayınlanan videosunu kontrol edebileceğiniz YouTuber tarafından zaten sızdırıldı. Adından da anlayabileceğiniz gibi, kar temalı bir harita ve Danger Zone’da türünün ilk örneği. Tyler’a göre bu, şimdiye kadar gördüğü “en etkileyici Tehlike Bölgesi haritası”.

https://esporgazetesi.com/flashpoint-2-turnuvasinin-gruplari-belli-oldu/
Flashpoint 2

Kaynak: TalkEsport

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments