1. Anasayfa
  2. Fortnite

Fortnite Sezon 5 Yenilikleri

Fortnite Sezon 5 Yenilikleri
0

Fortnite oyuncuları sezonunun 10. haftasına geldiğinde, bir sonraki sezonun vızıltılarını merak etmeye başlar ve bu nedenle bu sezon için Bölüm 2 Sezon 5 için çıkan sızıntılar ve beklentileri sizler için derledik.

Bu reklam alanını aktif et!

Şuan halihazırda 2.bölümün 4.sezonun 10. haftasındayız. Sezon 4 ile Fortnite hayranları, gelecek sezon ne olacağına dair bir ipucu bulmak için her yeri aramaya başladı bile. 2. Bölümün 5. Sezonuyla ilgili bildiğimiz her şeye aktarıyoruz.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 5 ne zaman başlıyor?

Marvel Evreninin Fortnite Dünyasına tanıtılmasıyla başlayan bu sezon, muhtemelen önümüzdeki sezonun teması olacak bir Nexus Savaşı ile bizlere söz vermişti. Genellikle sezonlar 10 hafta sürer, bu da Sezon 5’in 30 Kasım Pazartesi günü başlayacağı anlamına gelir. Bu, çok beklenen sezonun açıklanmasına kadar yaklaşık bir ayımız olduğu anlamına geliyor.

Epic Games genel olarak başlangıç ​​tarihinden 2-3 hafta önce bir sonraki sezonla ilgili teaser yayınladığından şimdiye kadar gelecek sezon hakkında pek bir şey bilinmiyor. Bununla birlikte, Sezon 4’te gördüklerimize göre, Galactus yolda ve Nexus Savaşı‘nın ortaya çıktığını 5. Sezonda görebiliriz. Bununla birlikte, aynı konuda resmi bir onay olmasa da yapabileceğimiz tek şey beklemek.

fortnite sezon 5

Fortnite Bölüm 2 Sezon 5 Fiyatı?

Önümüzdeki sezonun battle pass hakkında da bilgi olmasa da, büyük olasılıkla değişmeyeceği düşünülüyor. Bir savaş geçişi genellikle 950 V’ye mal olur, bu da savaş geçişinin sağladığı tüm ekstra ödülleri ve görevleri açmanızı sağlayacak 1000 V para paketini satın almanın size 600 Rs civarında mal olacağı anlamına gelir.

Geçmişte Hulk, Wolverine, Aquaman ve Deadpool gibi bu Sezonun temasını daha da heyecanlı kılacak bir sürü süper kahraman görmemize rağmen, savaş geçişine nelerin dahil edileceğini tahmin etmek için henüz çok erken. Ancak, resmi onay alana kadar yapabileceğimiz tek şey spekülasyon yapmak. Daha fazla bilgi alır almaz sizi bilgilendireceğimizden emin olacağız. O zamana kadar, güvende kalın ve mutlu oyun oynayın!

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments