1. Anasayfa
  2. CS:GO

FPL’den Tanıdığımız ⁠lollipop21k Yedeğe Çekildi

FPL’den Tanıdığımız ⁠lollipop21k Yedeğe Çekildi
0

CS:GO tarafında hali hazırda devam eden Major Şampiyonası dışında bir gelişme yaşandı. CIS takımlarından olan Nemiga’nın Belaruslu oyuncusu Igor “lollipop21k” Solodkov, takımdan ayrıldığını Twitter üzerinden duyurdu. Ayrıca Belaruslu oyuncu takımdan ayrıldığının yanı sıra, yayınlara devam edeceğini ve gelecek sezona daha iyi hazırlanacağını da ekledi.

“Merhaba sevgili arkadaşlar. Bugün size ciddi bir haberim var. Bugünden itibaren Nemiga ‘dan ayrılıyorum. Ne yazık ki benim ve ekibin gelecekteki görüşleri farklıydı. Umarım Nemiga, hedeflerine bensiz ulaşır. Onlara iyi şanslar diliyorum. Yakın zamanda daha sık yayın yapmak ve gelecek sezona daha iyi hazırlanmak için sosyal medyada aktiflik sağlayacağım.”

Igor “lollipop21k” Solodkov

Bu yıl inişli çıkışlı performans sergileyen Belarus ekibi, sadece 11 Kasım tarihinde İsrail’in Eliat kentinde düzenlenecek olan IESF World Championship 2021 turnuvasının CIS elemelerinde şampiyonluk yaşadı. Ayrıca INSANE FASTCUP #1 turnuvasında ikincilik, European Development Championship Season 2 ve Vulkan Fight Series‘te üçüncülük yaşadı. Nemiga, HLTV sıralamasında 38. sırada bulunuyor.

⁠lollipop21k gidişi ile Nemiga güncel kadrosu;

  • Anton “⁠boX⁠” Burko
  • Aliaksandr “⁠1eeR⁠” Nahorny
  • Rassim “⁠Jyo⁠” Valijev
  • Artem “⁠iDISBALANCE⁠” Egorov
  • Yuriy “⁠keep3r⁠” Mikulchik (koç)
  • Igor “⁠lollipop21k⁠” Solodkov (yedek)
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments