1. Anasayfa
  2. LoL

Galatasaray Esports League of Legends Takımı 2021 Sezonuna Hazır

Galatasaray Esports League of Legends Takımı 2021 Sezonuna Hazır
Galatasaray
0

Galatasaray Esports, League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin (TCL) 2021 sezonuna katılacağı kadrosunu tamamladı.

Galatasaray Esports geçtiğimiz yıl, Riot Games tarafından karar verilen tarihe kadar oyuncu ve koç ödemelerini tamamlayamadığı için Vodafone Freezone sponsorluğunda yürütülen 2020 Türkiye Şampiyonluk Ligi (TCL) Kış Mevsimine katılım sağlayamamıştı.

https://esporgazetesi.com/csgo-17-aralik-yama-guncellemesi/

Bu süre zarfında Yaz Mevsimi için hazırlanan organizasyon, üst koridorda “Ragner“, ormanda “roulette” ve “Appen“, orta koridorda “Kofte“, nişancı konumunda “Padden” ve destek konumunda “Zergsting” ” ile “Tolerant“ın yer aldığı kağıt üzerinde güçlü ve beklentinin yüksek olduğu bir kadro ile mevsime giriş yapmıştı.

Galatasaray Esports, Yaz Mevsimini 8 galibiyet – 10 mağlubiyet ile yedinci sırada bitirerek play-offlara katılma hakkı kazanamamıştı.

Galatasaray Esports’un 2021 Sezonu için Kadrosu

Üst Koridor Luana

maxresdefault 2

Galatasaray Esports’un üst koridorunu temsil edecek olan isim Luana. Luana geçtiğimiz sezon Galakticos takımı ile Yaz Mevsimi’ni ikinci sırada bitirerek play-offlara doğrudan yarı finalden başlamaya hak kazanmıştı. Galakticos, çeyrek final mücadelesinde Beşiktaş Esports karşısında 3-1 galip gelen Papara SuperMassive karşısından 3-0 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti. Ligde önemli bir gelişim göstermiş olan Luana, 1 Aralık tarihinde Galakticos ekibinden ayrıldı ve 9 Aralık tarihinde Galatasaray Esports‘a katıldı.

Ormanda Mojito

FB Mojito 2020 Split 1

Ormancı konumunda ise iki sezon boyunca 1907 Fenerbahçe bünyesinde mücadale etmiş olan Mojito var. 2020 Kış Mevsimi’nde, 1907 Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamış ve Mevsim Ödüllerinde en iyi Ormancı ödülüne nail olan başarılı oyuncu, Yaz Mevsiminde metaya adapte olamamasından dolayı önceki sezona nazaran istediği performansı sağlayamamıştı. Bir dönem kendisine takım arkadaşı tarafından “toxic” ifadelerde bulunulduğuna dair iddialar çıkmış ve taraftar topluluğunda oldukça gündeme gelmişti. Mojito, 2020 Yaz Mevsimi’ni 1907 Fenerbahçe ile 7. sırada bitirerek play-offlara katılamamıştı. Sarı kırmızılı ekibin ise kendisinden 2021 sezonu için beklentisi oldukça büyük.

Orta Koridorda Bolulu

maxresdefault 3

2021 sezonu için Galatasaray Esports’un orta koridoru emanet edeceği isim Bolulu. 1907 Fenerbahçe Espor’da forma giymiş ve pek çok başarıya imza atmış olan Frozen’in yerine gelen Bolulu, VFŞL kariyerine ligin en iddialı takımının en gözde koridorunu devralarak başladı. Takımın ve taraftarların yüzünü kara çıkarmayan başarılı oyuncu, “çaylak” olarak ligde en çok gelişim gösteren oyunculardan bir tanesi oldu bunun yanı sıra ligin en iyi orta koridorları arasına girdi. 2019 Kış Mevsimi, Mevsim Ödülleri töreninde; Mevsimin Çaylağı, Yaz Mevsiminde ise Taraftar Özel Ödülü’ne layık görülmüştür. Fenerbahçe ile 2019 TCL Kış Mevsimi ve Akademi Ligi şampiyonluklarını yaşayan başarılı oyuncu Yaz Mevsimi’ndeki başarısızlığın üzerine SuperMassive bünyesine katılmıştır. Geçtiğimiz sezonkariyerine bir Yaz Mevsimi şampiyonluğu daha ekleyen orta koridor, 9 Aralık tarihinde Galatasaray Esports ile anlaşarak orta koridor koltuğuna oturmuştur.

Alt Koridor İkilisi – Padden, Zergsting

Alt koridor ikilisinde ise son olarak geçtiğimiz sezon da yan yana yer almış olan “Padden” ve “Zergsting” ikilisi bulunuyor. Bir dönem 1907 Fenerbahçe‘nin alt koridor şeridini birlikte idare eden ikili, geçtiğimiz sezonu Galatasaray Esports ile 7. sırada bitirmiştir. Padden, 1907 Fenerbahçe‘nin ilk nişancı konumunda bulunan oyuncusu olmakla beraber takımın ilk şampiyonluğunun sevincine ve coşkusuna da tanıklık etmiş, katkıda bulunmuştur.

Eo0bsbZXIAM hOc
Oyuncu
TopLuana
JunglerMojito
MiddleBolulu
BottomPadden
SupportZergsting
CBasei
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments