1. Anasayfa
  2. CS:GO

Gla1ve Yeniden Astralis’in Kaptanı

Gla1ve Yeniden Astralis’in Kaptanı
0

Geçtiğimiz aylarda Patrick “es3tag” Hansen’i Cloud9’a transfer etmesi ile birlikte eski efsane kadrosuna geri dönen Danimarka’nın CSGO devi Astralis takım içinde ufak bir değişikliğe gitti. Bildiğiniz üzere yaklaşık 7 ay önce Astralis’in oyun içi lideri Lukas “gla1ve” Rossander, sağlık sorunları ile yedeğe çekilmişti. Ve oyun içi liderlik görevine Emil “Magisk” Reif getirilmişti.

İlerleyen günlerde de yine Astralis’in efsane Support oyuncusu Andreas “Xyp9x” Højsleth’te gla1ve gibi yedeğe çekilmişti. Ve önceden anlaştıkları es3tag ve Mad Lions’tan Bubzkji’yi kadrosuna katmıştı.

3 Eylülde aktif kadroya katılan Danimarkalı oyuncu gla1ve, katıldıktan tam 3 ay sonra yeniden oyun içi lider (IGL) pozisyonuna geçtiğini twitter üzerinden duyurdu.

https://twitter.com/gla1ve_csgo/status/1334150691422658564?s=19
Ve evet, IGL olarak geri döndüğüm doğru, ancak takımım onları hallederken (öldürürken) IGL olmak oldukça kolay.
Magisk’in bir süre rolü devralması güzeldi, şimdi gidip
headshot atabilir.

2016’da kurulan ve kurulduğu günden bu yana 20 yıllık Counter Strike tarihinin şüphesiz en başarılı takımı olan 4 major şampiyonlu Astralis, bu yıl biraz suskun kaldı. Yine de ESL Pro League s12: Europe ve ESL One: Road to Rio-Europe turnuvalarında şampiyon olmayı başarmıştı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments