1. Anasayfa
  2. Espor

Intel Monsters Reloaded CS:GO 3. Açık Elemelerine Kayıt Olmak İçin Yarın Son Gün

Intel Monsters Reloaded CS:GO 3. Açık Elemelerine Kayıt Olmak İçin Yarın Son Gün
0

Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren teknoloji markası Monster Notebook, Intel’in partnerliğinde Monsters Reloaded espor etkinliğinin ikincisini gerçekleştiriyor. İlk turnuva geçtiğimiz senenin pandemi döneminde meydana gelmişti. Birçok popüler oyuna ev sahipliği yapan bu organizasyonun en uzun soluklu turnuvası ise CS:GO’da oluyor. Unleash The Monster Ligi adıyla oynanacak turnuvanın açık elemelerinde ise ilk ikisini geride bıraktık.

Turnuva toplamda 3 açık eleme sistemi içeriyor. Bunların iki tanesi tamamlandı ve son olan açık elemenin kayıtları da yarın sonlanacak. 25 Eylül günü saat 15.00’da ise ilk maçlar oynanmaya başlayacak. 25 ve 26 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 3. Açık elemelerinden yükselen 4 takım ay sonu oynanacak Playoff’lara katılma şansı elde edecek.

Intel Monsters Reload CS:GO turnuvasında 120.000 liralık ödül havuzuyla birlikte birçok Monster özel hediyeleri bulunuyor. Turnuvanın MVP’si Tulpar T7 ödülüne sahip olacak.

Bu bol ödüllü turnuvanın 3. Açık elemesine katılmak isteyenlerin 13 yaşını doldurmuş olması gerekmekte. Oyundaki derecenizin kayıt olmak için bir önemi bulunmuyor. Siz de kayıt olmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments