1. Anasayfa
  2. Bülten

İzci Alayları, Mobile Legends: Bang Bang x Attack on Titan işbirliği için toplanın!

İzci Alayları, Mobile Legends: Bang Bang x Attack on Titan işbirliği için toplanın!
0

Mobile Legends: Bang Bang’de şimdiye kadarki en büyük anime ve manga gişe rekortmeni için bir araya gelin!

Yepyeni Yin, Fanny ve Martis Attack on Titan kostümleriyle heyecan verici bir maceraya atılın!

Mobile Legends: Bang Bang’de Titan Formunu ve çok yönlü hareket kabiliyetine sahip teçhizat savaşını deneyimleyin!

Ünlü çevrimiçi çok oyunculu savaş arenasında (MOBA) “Eren” rolünde Yin, “Mikasa” rolünde Fanny ve “Levi” rolünde Martis devasa Titanlar tarafından yutulmamak için mücadele edecekler!

mobile legends 1ic

Yeni işbirliği, oyuncuların hem İzciler tarafından kullanılan çok yönlü hareketlilik donanımını hem de Titan formunu deneyimlemelerini sağlayacak! Attack on Titan hayranları aynı zamanda oyun içinde gişe rekorları kıran animeden seçilmiş orijinal seslendirmelerle kendilerini oyuna kaptırabilecekler!

Yeni kostümlere ve daha fazlasına erişmek için, ödül kazanma garantili (kostüm, emote vb.) Mobile Legends: Bang Bang x Attack on Titan Çekiliş Etkinliği’ne katılın!

Dünya çapında 140 Milyondan fazla satış hacmiyle Attack on Titan, ünlü ve ödüllü mangaka Hajime Isayama tarafından geliştirilen popüler bir Japon manga serisidir. İnsanlığın duvarlarla çevrili olduğu ve onları devasa insan yiyen Titanlardan koruyan küçük şehirlerde yaşamaya zorlandığı bir dünyada geçen manga, Eren ve arkadaşlarının özgürlük arayışının hikayesi etrafında dönüyor.

mobile legends 2ic

Takım çalışması ve stratejiyi birleştiren Mobile Legends: Bang Bang, arkadaşlıkları en büyük teste tabi tutan ve aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların en büyük takım olma hedeflerinde benzer silah arkadaşları bulmalarını sağlayan 5’e 5 bir oyundur ve bugüne kadar 1 milyardan fazla yükleme ile dünya çapında yaygın bir şekilde oynanmaktadır.

Daha detaylı bilgi için resmi MLBB Türkiye Instagram sayfasını takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/mobilelegendsgamestr/

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments