1. Anasayfa
  2. Bülten

Doğanın Gücünün Somutlaşmış Hali “Igneous” Black Desert Mobile’a Geliyor

Doğanın Gücünün Somutlaşmış Hali “Igneous” Black Desert Mobile’a Geliyor
0

Seul, Güney Kore—29 Mart 2023— Pearl Abyss bugün yeni sınıf “Igneous”un Black Desert Mobile’a geldiğini duyurdu. Yeni sınıfın gelişi, karakterin oyuna katılmasını kutlamak için bir dizi etkinliği de beraberinde getiriyor.

Büyücü, büyünün zirvesine ulaşan, doğanın gücünün vücut bulmuş hali olan Igneous olmak için uyanır. Ateş Muhafızı “Marg” ve Su Muhafızı “Arne”nin temel güçlerini kullanma yeteneğine sahiptir.

Ana Silahı “Godr Sphera” ve Alt Silahı “Elemental Grimoire” olan Igneous, düşmanları tuzağa düşürmek ve onları yanan ateşlerle yere sermek için elemental güç kullanır. Temel büyüsü, birden fazla düşmanı kolayca alt etmek için devasa etki alanı saldırıları düzenlerken düşman hareketini ve saldırılarını kısıtlama yeteneğine sahiptir.

Igneous ingame

Igneous Düşmanlarını Yenmek İçin Elemental Güç Kullanıyor

Igneous, 4 aktif beceri ile başlar ve seviye atlayarak ek beceriler öğrenir. En ölümcül becerileri aşağıdaki gibidir:

Aqua Jail Explosion: Igneous, düşmanları tuzağa düşürmek ve alt etmek için buz gibi soğuk sudan bir bariyer oluşturur.
Calamity: Igneous, öfkesini yanan alevlerle geniş bir alana salar.
Bolide of Destruction: Igneous güçlü bir ateş topu çağırır ve onu yere fırlatır. Düştüğü yerde hiçbir düşman canlı kalamaz.
Savantgarde: Igneous, bir öfke cehenneminin ortasında sakinliğini korur ve savaş alanının kontrolünü elinde tutar.

Maceracılar Igneous’un Gelişini Etkinliklerle Kutlayacak

Igneous’un Black Desert Mobile’a gelişini kutlamak için günlük görevler ve özel giriş etkinlikleri dahil olmak üzere çeşitli etkinlikler başladı. Maceracılar, 10 Nisan’a kadar her gün oyun içi posta kutularından “Igneous Arcana” alabilecekler. Bu ve diğer eşyalar, Güneş Kristali, Boyut Parçası ve Gölge Düğümü ile takas edilebilecek.

Black Desert Mobile hakkında daha fazla bilgiyi resmi web sitesinde bulabilirsiniz.

Igneous’un videolarını izleyin:

  • Tanıtım Filmi: youtu.be/MvzAOJKb9VA
  • Savaş Tanıtımı: youtu.be/6OK1lY6g8RQ
  • Ön İzleme: youtu.be/lph8CvvkRV8

Black Desert IP Hakkında

Pearl Abyss’in türü yeniden tanımlayan en gelişmiş görsellere sahip ve beceri tabanlı dövüş oyunu olan Black Desert, açık dünya MMORPG oyunudur. Piyasada bulunan bütün oyunlara kıyasla oldukça gelişmiş karakter özelleştirme sistemi ile kullanıcılar sınırlandırılmış normların dışına çıkarak kendilerini gerçekten temsil eden eşsiz karakterler yaratabilirler. Sezgisel kontrolleri, güzel bir şekilde tasarlanmış dünyası ve geniş çaplı hikayesi ile hem MMO oyunlarının ve aksiyon RPG’lerinin yeni üyelerini hem de uzun zamandır oynayan üyelerini heyecanlandıracak. Pearl Abyss şu anda PC, mobil ve konsolda dünya çapında 50 milyon oyuncuya Black Desert IP hizmeti veriyor.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments