1. Anasayfa
  2. Bülten

Monster Notebook Yeni Ekran Kartı İle İlk Defa Görücüye Çıktı!

Monster Notebook Yeni Ekran Kartı İle İlk Defa Görücüye Çıktı!
0

Türkiye’de oyun bilgisayarı denildiğinde akla gelen ilk marka olan Monster Notebook, Las Vegas’ta düzenlenen dünyanın en önemli teknoloji etkinliklerinden Consumer Electronics Show’da (CES) yeni ürünlerini Intel’le birlikte duyurdu. CES 2024’te markanın en dikkat çeken ürünleri sergilendi. Bu ürünler arasında en dikkat çekeni ilk defa görücüye çıkan ekran kartı oldu. CES’te tanıtılan diğer Monster Notebook’lar 14.nesil işlemci mimarisiyle donatılmış ve yapay zekâ teknolojisiyle güçlendirilmiş ürünlerden oluştu.  

Güç ve performansa dayalı cihazlarıyla sınırları zorlayan Monster Notebook, yeni ürünlerini Las Vegas’ta düzenlenen dünyanın en önemli teknoloji etkinliklerinden Consumer Electronics Show’da (CES) 2024’te duyurdu.

Ürün portföyünü oyun performansının her alanını kapsayacak şekilde genişleten Monster Notebook, CES’te yeni ürünlerini sergiledi. Intel iş birliğiyle ürün portföyünde yeni bir alan açan Monster Notebook ilk defa bir ekran kartıyla teknoloji tutkunlarının karşısına çıktı.  

Yeni teknolojileri yakından izleyerek Ar-Ge ekibiyle geliştirdiği ürünleri ilk kez lanse eden markalardan biri olmayı başaran Monster Notebook, sektörde fark yaratıyor ve oyun severlere yüksek performanslı deneyimler sunmaya devam ediyor. 

Monster Notebook 14.nesil işlemcili cihazlarını sergiledi!

Monster Notebook yeni 14. Nesil Intel® Core™ Meteor Lake ve Raptor Lake Refresh işlemci mimarisine sahip, yapay zekâ teknolojisiyle yüksek performansı mümkün kılan ürün serilerini teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu. Tanıtılan ürünlerden Tulpar T6 V1.2 Intel’in en son işlemci mimarilerinden biri olan Raptor Lake Refresh Core I9 14900HX’e sahip olarak geliyor. 16 inç 2K çözünürlük ve 165Hz tazeleme hızına sahip ekran paneli ve 12GB Nvidia GeForce RTX 4080 ekran kartıyla kullanıcılara benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor.

Monster Notebook Yapay Zekâ destekli ince ve hafif tasarımlı yeni laptop ürünüyle yüksek performans sunuyor!

Monster Notebook ince ve hafif bir tasarıma sahip yeni notebook ürünüyle içerik üreticileri için kuralları yeniden yazıyor. Intel’in en son teknolojisi olan 14. Nesil Meteor Lake Intel® Core Ultra™ mimarisini üzerinde barındırıyor. Dahili NPU (Neural Processesing Unit) ünitesiyle yapay zekâ destekli model, ince hafif tasarımı ve yüksek işlem gücüyle İçerik üreticilerinin her ortamda yüksek performanslı notebook ihtiyacını karşılıyor

Monster ekran kartları oyuncularla buluşmak için gün sayıyor!

Monster Notebook laptop ürün serilerinin yanı sıra 2024 yılı içerisinde satışa sunmayı planladığı ekran kartlarıyla da CES’e damga vurdu. Markanın ilk kez Intel ARC serisi Monster Intel® Arc™ A770 16GB ve Monster Intel® Arc™ A750 8GB ekran kartlarının görücüye çıktığı teknoloji fuarında, yeni ürünleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Intel XeSS teknolojisiyle rekabetçi oyunlarda 2K çözünürlüğe kadar yüksek performans elde etmeyi sağlayan ürünler, oyun deneyimini farklı bir boyuta taşırken XMX teknolojisi sayesinde de görüntü işleme sürelerinin kısalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, ARC serisi Monster Intel® Arc™ A770 16GB modelinde RGB ışıklandırma seçeneği de bulunuyor.

Hedefte global bir teknoloji firması olmak var!

Monster Notebook Kurucusu ve CEO’su İlhan Yılmaz, “Kullanıcı odaklı bakış açımızla sektörde ilkleri ve yenilikleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Tüketici elektroniği alanında dünyadaki en önemli etkinliklerin başında gelen Consumer Electronics Show’da global teknoloji üreticisi Intel ile beraber ikinci defa yer almak bizler için heyecan verici. 23 yıllık tecrübemizden aldığımız güçle ilk defa bir ekran kartı geliştirmemizin global yolculukta oldukça önemli bir gelişme olduğunu düşünüyoruz. Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarımıza devam ederken bu yatırımlarımızın karşılığını aldığımızı söyleyebilirim. CES 2024’te ürünlerimize gösterilen yoğun ilgi bunun en büyük göstergesi” dedi.

Ürün stratejileri hakkında da bilgi veren Yılmaz, “Monster Notebook olarak ürün stratejimizde; tasarım, inovasyon, performans ve müşteri memnuniyeti olarak 4 vazgeçilmez kriter sayabiliriz. Bu kriterler doğrultusunda oyun deneyimini zenginleştiren notebook ve aksesuar ürünlerimizi kullanıcılarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Oyun oynanan her platforma yönelik geliştireceğimiz ürünlerle, oyunculara hem zengin bir ürün portföyü hem de farklı bir deneyim sunmayı planlıyoruz. Global teknoloji üreticileriyle yaptığımız iş birlikleriyle markamızın gücünü dünyanın pek çok noktasında duyuracağımıza eminiz. Hedefimiz, global bir teknoloji markası olmak.” şeklinde sözlerine devam etti.

Global yolculukta büyük adım: 2024 yılında Amerika pazarına giriyor!

Türkiye’den global arenaya çıkan ilk “oyun laptop” markası olan Monster Notebook, Türkiye pazarında oyun bilgisayarı alanında lider konumda ve markanın en önemli hedefi global bir teknoloji firması olmak.

Bu strateji paralelinde; bulunduğu bütün pazarlarda teknoloji liderliği iddiasını güçlendirmeye devam eden Monster Notebook, Avrupa operasyonunu Almanya merkezli olarak DACH bölgesi ülkelerine ve diğer orta Avrupa ülkelerine doğru genişletmeyi hedefliyor.

Monster Notebook Birleşik Krallık’da da teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor. Dubai’deki operasyonlarıyla Suudi Arabistan, Kuveyt ve Mısır gibi ülkelere açılmayı amaçlayan Monster Notebook, Amerika pazarı için koyduğu 2024 hedefi doğrultusundaki hazırlıklarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments