1. Anasayfa
  2. VALORANT

Jay “Sinatraa” Won Rekabetçi Arenalardan 6 Ay Uzaklaştırıldı!

Jay “Sinatraa” Won Rekabetçi Arenalardan 6 Ay Uzaklaştırıldı!
0

Sentinels Valorant takımının yıldız oyuncu Jay “Sinatraa” Won, turnuva operatörünün yaptığı soruşturmada tam olarak iş birliği yapmadığı için Valorant Küresel Rekabet Politikası’nın 8.1 kuralını ihlal etti ve 6 ay süreyle rekabetçi arenalardan uzaklaştırıldı! Ayrıca yapılan açıklamada, profesyonel davranış eğitimini tamamlaması gerekeceği eklendi.

Bu reklam alanını aktif et!

Rekabetçi Operasyon Ekibi’nin başında bulunan Alex Francois “Sinatraa” için yapılan açıklamada:

“Jay ‘Sinatraa’ Won’a yönelik eski sevgilisi tarafından yapılan cinsel saldırı iddialarının farkına vardıktan sonra, VALORANT Esports derhal konuyla ilgili bir soruşturma başlattı. Sinatraa’nın en az iki kez bazı gerçekleri yanlış beyan ettiği ve profesyonel bir VALORANT Esport oyuncusundan beklenecek şekilde soruşturmayla işbirliği yapmadığı belirlendi. Bu davranış VALORANT Esports tarafından kabul edilebilir değildir.”

Sonuç olarak 10 Mart 2021’de idari olarak askıya alındığı düşünülürse, 6 ay uzaklaştırma cezası alan “Sinatraa” 10 Eylül 2021’e kadar rekabetçi arenalardan uzak kalacak ve bu tarih Stage 3 Challenger Sezonu ve Masters Etkinliğinin sonuna denk gelecek. Sinatraa ancak Last Change Qualifiers ve Champions etkinliklerine geri dönebilecek.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments