1. Anasayfa
  2. CS:GO

chrisJ FunPlus Phoenix’e Kiralandı

chrisJ FunPlus Phoenix’e Kiralandı
0

Hollanda CSGO‘sunun ve Mousesports takımının efsanelerinden biri olan chrisJ, geçtiğimiz cumartesi takımında 3. kez yedeğe çekilmişti. Sonrasında yeni takımda mı oynayacak yoksa emeklilik kararı mı alacak tartışması başladı. Sonuç olarak ChrisJ’in yeni takımı belli oldu.

Hollandalı oyuncu, eski GODSENT kadrosu ile anlaşan League of Legends’ten de tanıdığımız Çin organizasyonu FunPlus Phoenix’in kadrosuna kiralık olarak katıldı.

FunPlus Phoenix’in ChrisJ transferi sonra attığı tweet şu şekilde ;

2021’deki ilk turnuvamız için yapbozumuzun son parçası hazır. Hoşgeldin, stand-in olarak oynayacak ve DreamHack Open turnuvasında bizimle savaşacak olan, ChrisJ.

Tam 2652 gün sonra Mousesports dışında bir takım ile oynayacak olan Hollandalı oyuncu, geçtiğimiz sene de pek bir başarı elde edemezken, temsilcimiz woxic’in ayrılığından sonra AWP rolünü devralmıştı. woxic’in ayrılığından sonra sadece DreamHack Masters Winter 2020 turnuvasında ikincilik yaşamıştı.

Takım ilk turnuvasını 27 – 31 Ocak arasında Dreamhack Open Janurary 2021 turnuvasında A Grubunda oynayacak. Takımın ilk maçı Evil Geniuses’a karşı olacak.

chrisJ ‘in kadroya katılmasıyla oluşan FunPlus Phoenix kadrosu ;

  • finland flag Jesse “⁠zehN⁠” Linjala
  • montenegro flag Pavle “⁠Maden⁠” Bošković
  • slovakia flag Martin “⁠STYKO⁠” Styk
  • denmark flag Asger “⁠Farlig⁠” Jensen
  • netherlands flag Chris “⁠chrisJ⁠” de Jong (kiralık)
  • sweden flag Jonatan “⁠Devilwalk⁠” Lundberg (koç)
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments