1. Anasayfa
  2. CS:GO

shox, Team Liquid İddiasına Yanıt Verdi

shox, Team Liquid İddiasına Yanıt Verdi
0

Geçtiğimiz günlerde sona eren PGL Major Stockholm 2021 turnuvasında çeyrek finalde veda eden Fransız ekibi Team Vitality’de son zamanlarda hareketli günler yaşanıyor. Öncelikle Astralis’ten ayrılan Danimarkalı oyuncular Peter “dupreeh” Rasmussen, Emil “Magisk” Reif ve koç Danny “zonic” Sørensen ‘in Fransız ekibine katılacağının yanı sıra, Richard “shox” Papillon, Jayson “Kyojin” Nguyen Van ve takımın koçu olan Remy “XTQZZ” Quoniam’in takımdan ayrılacağını iddia edilmişti.

1pv’nin iddiasına göre Fransız oyuncu, kariyerine başka bir takımda devam etmek istediğini iddia etti. Devamında shox’un ayrılma isteğini CS:GO kariyerinde İngilizce bir iletişimi istediğinde ekledi. Fakat fransız oyuncu, 1pv’nin kendisiyle yaptığı haberin tweetine GIF olarak cevap verdi. GIF’te “That’s Bait !” yani “Bu bir tuzak !” yazması, bazı kesimler tarafından bunun bir dedikodu olduğunu savunuyordu.

Fransız oyuncu shox, en son 2013 yılında uluslararası bir takım tecrübesini TCM Gaming’de yaşamıştı. Aynı zamanda 2019 yılında G2 Esports’un uluslararası bir organizasyona dönüşmesi sebebiyle takımından ayrılmış, Fransız organizasyon Team Vitality’e transfer olmuştu.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments