1. Anasayfa
  2. Espor

Maç Sonrası OtherSide Oyuncusu muj ile Röportaj

Maç Sonrası OtherSide Oyuncusu muj ile Röportaj
muj otherside
0

VCT: Challengers 2 playoff maçında karşı karşıya Futbolist ve Otherside takımlarının mücadelesinde OtherSide galip gelen taraf oldu. Sizler için maç sonrası OtherSide Menajeri “Caglasu” ve Serhat “Muj” Yüksel ile röportaj gerçekleştirdik.

Soru

Birkaç soru sormak istiyorum. İlk olarak Masters turnuvasında oynamaya hak kazandınız. Neler hissediyorsunuz?

Cevap(Takım Menajeri)

“Açıkçası takımıma/oyuncularımıza çok güveniyordum. Çok emek verdik, çok çalıştık, koçumuz çok çalıştırdı ve oyuncularımız çok stresli zamanlardan geçti. Kendilerine olan inançları kaybettikleri zamanlar oldu, yeri geldi çok üzüldüler ama hiçbir zaman pes etmediler, biz hep ellerinden tuttuk. O yüzden şuana kadar geçirdiğimiz süreç için çok mutluyum. Aynı zamanda Muj’a da sormak istiyorum aslında o ne hissediyor? “

Cevap (Muj)

“Şuan aslında çok heyecanlıyım, çok güzel bir maç geçirdik. Bütün ekip olarak çok iyi oynadık, karşı takımda çok iyi oynadı.”

Soru

Maç boyunca başa baş giden haritalar izledik. Bazı yerlerde maçı bitirebilecekken yapılan hatalar maçı uzattı. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Cevap (Muj)

“Roundlar öyle bir gelişiyordu ki her an her şey olabiliyordu. Roundların heyecanı ile 4v2 verdiğimiz zamanlar oldu, 2v1 roundlar verdiğimiz zamanlar oldu ama toparladık ve kazandık.”

Soru

Split haritasında bir roundun sonlarında 2v3 durumda iken Brasco oynamayı tercih etti ve NightChe A bölgesinde save’lemeye karar verdi. Orada bir iletişim kopukluğumu yaşandı?

Cevap (Muj)

“Aslında ekoyduk o round’da Brasco yerden Vandal alınca rakibin ekonomisini bozmak amaçlı denemek istedi ve üstlerine giderek düşürmeye çalıştı.

Soru

Bu bir takım başarısı tabii ki ama kendi performansınız hakkında neler söylemek istersiniz?

Cevap (Muj)

“Bütün takım olarak hepimiz iyiydik. Ekstra roundlarımız oldu her birimizin. Genel olarak iyiydik. Çok iyi oynadık”

Bizlere vaktini ayırdığın için teşekkür eder, Espor Gazetesi olarak VCT: Challengers 3 turnuvasında başarılar dileriz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments