1. Anasayfa
  2. VALORANT

Masters – Berlin Öncesi Envy’i Tanıyalım

Masters – Berlin Öncesi Envy’i Tanıyalım
2

Team Envy -önceki adı ile Team EnVyUs- 2007 yılında Tosh “Stainville” Mcgruder ve Skyler “Foreplayy” Johnson oyuncuları tarafından kurulmuş bir Call of Duty takımı olarak espor arenasına atıldı. 2012 yılında Envy Gaming ana şirketinin kurulması ile şirketin alt kollarından biri haline gelen EnVyUs, 2017 yılında Team Envy adını aldı. Birçok yatırımcı tarafından destek verilen Envy Gaming’in sahip olduğu oyun takımları şu şekilde: CS:GO, FIFA, Fortnite, Gears of War, Halo, Leahue of Legends, Magic: The Gathering, Overwatch, PUBG, Rocket League, StarCraft, Super Smash Bros., Street Fighter.

Ayrıca organizasyon, rekabetçi CS:GO arenasının önemli turnuvalarından Flashpoint’in kurucu üyelerinden. Organizasyonun sahibi Mike Rufail’in çabaları ile birçok alana ve bölgeye yayılan organizasyon, 2019’da Forbes tarafından “Dünya’nın En Değerli 8. Espor Organizasyonu” seçildi.

Valorant arenasına 13 Temmuz’da atılan Team Envy, “together we are teriffic” kadrosunu -aKis, c4Lypso, Pujan “FNS” Mehta, mummAy ve kaboose, transfer ederek ilk Valorant takımını kurmuş oldu. İlk transfer edilen kadrodan sadece FNS halen güncel kadroda bulunuyor.

Daha sonra Victor “Victor” Wong ve Austin “crashies” Roberts’ın transferi ile kadro dışına alınan aKis ve c4Lypso, Ekim 2020’de organizasyon ile yollarını ayırdı. Takımın halen aktif kadrosunda bulunan 23 yaşındaki crashies ve 24 yaşındaki Victor, daha önce T1 Valorant kadrosunda oynuyordu.

Emekli olma kararı veren 21 yaşındaki Jake “kaboose” McDonald’ın takımdan ayrılması ile Team Envy, FaZe Clan oyuncusu Jimmy “Marved” Nguyen’i kiraladı. Ardından 5 Ağustos 2021’de Andbox takımından transfer edilen Jaccob “yay” Whiteaker ile takımın bugünkü aktif kadrosu tamamlanmış oldu.

Envy’nin Valorant’taki Diğer Başarıları

  • First Strike Kuzey Amerika 3-4.lüğü
  • VCT Kuzey Amerika 1. Aşama Challengers 2 birinciliği
  • Pop Flash ikinciliği
  • VCT Kuzey Amerika 3. Aşama Challengers Playoffları üçüncülüğü
  • VCT Kuzey Amerika 2. Aşama Challengers 1 üçüncülüğü

Envy’nin Masters – Berlin Macerası

VCT Kuzey Amerika 3. Aşama Challengers 1’i dördüncülük ile bitiren Envy, Playofflara katılmaya hak kazanmıştı. VCT 3. Aşama Challengers Playofflarında kazananlar grubu çeyrek finalinde Rise’a karşı 2-1 galip gelen takım, yarı finalde Sentinels tarafından 2-0’lık bir skor ile kaybedenler grubuna düşürülmüştü. Kaybedenler grubunda, Marved’in eski takımı FaZe Clan ile karşılaşan takım, 2-1 galip gelerek yine kaybedenler grubunda XSET ile eşleşti. XSET’i 2-0 yenen takım, kaybedenler finalinde 100 Thieves’e karşı 3-2 mağlup olarak turnuvayı 3. tamamladı ve Masters Berlin biletini kaptı!

Envy Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

  • canada flag Pujan “FNS” Mehta
  • canada flag Jimmy “Marved” Nguyen
  • usa flag Victor “Victor” Wong
  • usa flag Austin “crashies” Roberts
  • usa flag Jaccob “yay” Whiteaker
  • usa flag Michael “Mikes” Hockom (koç)

10-19 Eylül tarihinde düzenlenecek Masters – Berlin’de takımlar, VALORANT Champions Tour biletini kapmak için kıyasıya yarışacaklar. Berlin’deki ilk karşılaşmasına 11 Eylül’de çıkacak takımın ilk rakibi, Brezilya takımı Vivo Keyd olacak!

Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hako
Hako
2 yıl önce

En ey denince aklıma gelen tek şey calyx

Last edited 2 yıl önce by Hako
Ozi
Ozi
2 yıl önce

Haze clan başarıları