1. Anasayfa
  2. Espor

MSI 2021 B Grubu Maçları Tamamlandı

MSI 2021 B Grubu Maçları Tamamlandı
0

Temsilcimi fastPay Wildcats‘le birlikte Armut‘un forma giydiği MAD Lions‘ın yer aldığı MSI 2021 B Grubu‘nun maçları tamamlandı. Grup aşamasının son maçları bugün oynandı.

Başarılı Türk üst kordior oyuncusu İrfan Berk “Armut” Tükek’in forma giydiği LEC Güz Mevsimi şampiyonu MAD Lions bugün oynadığı üç maçın sadece birinde mağlubiyet aldı. Temsilcimiz fastPay Wildcats karşısında mağlup olan İspanya ekibi, grubunda diğer rakipleri karşısında maç kaybetmeyerek birinci sırada gruptan çıkmayı başardı. Armut‘u ve takımını göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

PCS Güz Mevsimi şampiyonu PSG Talon ise grubu aldığı 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ikinci sırada tamamladı. Grupta sadece MAD Lions karşısında yenilgi alan Hong Kong ekibi, fastPay Wildcats karşısında bugün aldığı galibiyetle gruptan çıkan ikinci takım olmayı garantiledi.

Brezilya temsilcisi paiN Gaming ise bizler gibi umduğunu bulamadan turnuvadan ayrıldı. Bugün aldığı PSG Talon maçı mağlubiyeti sonrası gruptan çıkma şansını yitirdi. Grupta toplam iki galibiyeti bulunan paiN Gaming‘in iki galibiyeti de temsilcimiz fastPay Wildcats karşısında alındı.

Temsilcimiz fastPay Wildcats ise maalesef bugün PSG Talon karşısında aldığı mağlubiyetle gruptan çıkma şansını kaybetti.

Bugün oynan maçlar sonunda MSI 2021 B Grubu’nun puan durumu:

MAD Lions 2021 stdMAD Lions5-1
PSG Talon logo stdPSG Talon4-2
Pain2017logo std e1620672944877paiN Gaming2-4
Istanbul Wildcatslogo squarefastPay Wildcats1-5
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments