1. Anasayfa
  2. VALORANT

Shroud, Judge’nin Valorant’tan Silinmesini İstiyor

Shroud, Judge’nin Valorant’tan Silinmesini İstiyor
0

Geçtiğimiz günlerde yayını sırasında Judge kullanan bir oyuncu tarafından tek vuruşta öldürülen Michael ‘Shroud’ Grzesiek, durum karşısında sinirlerine hakim olamadı. Daha önce de birçok kez tartışılan ve gücü azaltılan Judge‘ın hala çok güçlü olduğunu düşünen Shroud, oyundan silinmesi gerektiğini ileri sürdü.

Judge, aslında Valorant’taki en pahalı pompalı silah (1600 kredi) ve uzun bir süredir Valorant oyuncuları tarafından eleştiriliyor. Aynı anda 12 mermi atan silah, yakın mesafede kalkan fark etmeksizin tek atışta rakipleri öldürebilecek seviyede. Ayrıca rakibin kafasına isabet eden mermiler, iki katı hasar vurmakta, bu nedenle de kullanması zor bir silah değil.

Valorant topluluğu, silaha karşı karmaşık duygular içerisinde. Bazıları silahın çok güçlü ve bozuk olduğunu iddia ediyor. Bazıları ise, orta mesafe ve uzak mesafe arasındaki hasar farkının yeterli olmadığını söylüyor. Silahın hasar verme seviyesi mesafeye göre şu şekilde değişiyor:

0-10m10-15m15-50m
Kafa342620
Gövde171310
Ayak14119
Shroud, bombayı kurmasının ardından alanı korumaya hazırlandığı sırada, üzerine Judge ile zıplayan bir rakibine yenik düşmesinin ardından sinirli bir şekilde Judge hakkındaki görüşlerini belirtti.
https://www.youtube.com/watch?v=A-6D4XlZCzI

“Lanet olası Judge! Şunları oyundan silin! Gerçekten Riot, silme butonuna bas. Bu kadar. Sadece şunlardan kurtulun. Bu kadar basit!”

Shroud, sakinliği ile bilinen ve kolay sinirlenmeyen yayıncılardan. Ancak sinirlendiği noktalarda çoğu zaman haklı oluyor; genelge bozuk bir mekanik ya da gereğinden güçlü silahlar karşısında öfke kontrolünü yitiriyor. Judge’ın topluluğun büyük bir kısmı tarafından beğenilmediği de düşünülecek olursa Shroud’un da onlarla aynı fikirde olduğuna sevinecek olan büyük bir kesim var. Sizce Judge olması gerektiğinden güçlü ve oyundan silinmesi gereken bir silah mı?

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments