
Mehmet Yağız “cNed” İpek geçtiğimiz günlerde, BBL Esports kadrosundan ayrıldığını sosyal medyada duyurdu ve artık serbest bir oyuncu.
I'm looking for team right now.
— Mehmet Yağız İpek (@cNedf0r) August 20, 2020
I'm operator player and usually playing jett but i can play almost every agent.https://t.co/svdzuLAuZB
If you RT, i really appreciate 🙏
Bunu takip eden tweette cNed, uzun süreli kontrata bağlı kalmak istemediğini ve organizasyonun teklifini bu sebepten dolayı reddettiğini açıklamıştı. Kadroya sadık kalmayı amaçlamış olsa da sözleşmeyi kabul etmedi ve takım ile yollarını ayırma kararı aldı.
Türk Jett main oyuncu, elemelerinde oynadığı Vitality European Open’dan beri BBL Esports bünyesi altındaydı. Ekip Ro16 elemelerine çıktı ve nihayetinde Macar takım Need More DM karşısında 2-1 yenilerek başarısız oldu.
Takım, aynı zamanda Ignition Series’in başlangıcı olan Mandatory.GG Cup’ın Ro64’ünde Macar kadrosundan intikamını alacak ve yarı finalde G2 Esports tarafından elenmeden önce üç tur daha atlayacaktı.
cNed ve ekibi, Allied Esports Odyssey’deki Ignition Series’e hızlı bir şekilde geri dönerek ikinci elemeyi Isveçli rakibi bonk’a karşı kazanacaktı. CNed’in cesur çabalarına rağmen BBL; G2 Esports, NiP, Team Liquid ve FunPlus Phoenix’e arka arkaya yenildi. Vodafone Giants’a karşı yalnızca iki harita galibiyeti kazanarak grup aşamasında beşinci oldu.
Edindiğimiz son dakika haberine göre, cNed’in ayrılışıyla 4 kişi kalan BBL ekibi “aimDLL” ile anlaştı. Onceden breadHUNTERS bünyesi altında oynayan aimDLL ile AsLaNM4shadow BBL kadrosunda tekrar bir araya geliyor.
👑BBL ESPORTS KADROSU 👑 https://t.co/PE0DwfDv4t
— Ferit Karakaya (@feritkw) August 22, 2020
Bir sonraki Ignition Series etkinliği olan LVL Clash 2, bir haftadan biraz daha uzun bir süre içinde başlıyor. Turnuva, açık davet alan 16 davetli takımı içerecek şekilde ayarlanmıştır. BBL Esports henüz bir davet almadı. Davetler 28-29 Ağustos tarihlerinde tamamlanacak ve şimdiye kadar ise sadece G2 Esport, NiP, Team Liquid ve BIG trnuvaya davet edildi.
BBL yeni güncel kadrosu:
- Semih “legoo” Selvi
- Kerimhan “kero” Duman
- Ali Osman “AsLanM4shadoW” Balta
- Batuhan “russ” Malgaç
- “aimDLL“

-
Espor
/ 23 saat önceTSM Paylaştığı Duyarsız Tweet için Özür Diledi
TSM resmi Twitter hesabı üzerinden, hem Valorant hem de LoL'de alınan art arda mağlubiyetlerin...
yazar: Emir Evcil -
Espor
/ 24 saat önceAvrupa’da Masters Bileti İçin Son Mücadele
Top 8 sonuçları ve eleme finali karşılaşmaları belli oldu
yazar: kayalarli