1. Anasayfa
  2. VALORANT

cNed ‘in Yerini Dolduracak İsim Belli Oldu

cNed ‘in Yerini Dolduracak İsim Belli Oldu
0

Mehmet Yağız “cNed” İpek geçtiğimiz günlerde, BBL Esports kadrosundan ayrıldığını sosyal medyada duyurdu ve artık serbest bir oyuncu.

Bunu takip eden tweette cNed, uzun süreli kontrata bağlı kalmak istemediğini ve organizasyonun teklifini bu sebepten dolayı reddettiğini açıklamıştı. Kadroya sadık kalmayı amaçlamış olsa da sözleşmeyi kabul etmedi ve takım ile yollarını ayırma kararı aldı.

Türk Jett main oyuncu, elemelerinde oynadığı Vitality European Open’dan beri BBL Esports bünyesi altındaydı. Ekip Ro16 elemelerine çıktı ve nihayetinde Macar takım Need More DM karşısında 2-1 yenilerek başarısız oldu.

Takım, aynı zamanda Ignition Series’in başlangıcı olan Mandatory.GG Cup’ın Ro64’ünde Macar kadrosundan intikamını alacak ve yarı finalde G2 Esports tarafından elenmeden önce üç tur daha atlayacaktı.

cNed ve ekibi, Allied Esports Odyssey’deki Ignition Series’e hızlı bir şekilde geri dönerek ikinci elemeyi Isveçli rakibi bonk’a karşı kazanacaktı. CNed’in cesur çabalarına rağmen BBL; G2 Esports, NiP, Team Liquid ve FunPlus Phoenix’e arka arkaya yenildi. Vodafone Giants’a karşı yalnızca iki harita galibiyeti kazanarak grup aşamasında beşinci oldu.

Edindiğimiz son dakika haberine göre, cNed’in ayrılışıyla 4 kişi kalan BBL ekibi “aimDLL” ile anlaştı. Onceden breadHUNTERS bünyesi altında oynayan aimDLL ile AsLaNM4shadow BBL kadrosunda tekrar bir araya geliyor.

Bir sonraki Ignition Series etkinliği olan LVL Clash 2, bir haftadan biraz daha uzun bir süre içinde başlıyor. Turnuva, açık davet alan 16 davetli takımı içerecek şekilde ayarlanmıştır. BBL Esports henüz bir davet almadı. Davetler 28-29 Ağustos tarihlerinde tamamlanacak ve şimdiye kadar ise sadece G2 Esport, NiP, Team Liquid ve BIG trnuvaya davet edildi.

BBL yeni güncel kadrosu:

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments