1. Anasayfa
  2. Espor

MSI 2021 C Grubu – 1. Gün Sonuçları

MSI 2021 C Grubu – 1. Gün Sonuçları
0

11 bölgenin en iyi 11 takımının yarıştığı, League of Legends‘ın ikinci büyük uluslararası turnuvası Mid-Season Invitational muhteşem maçlarla açılışını yaptı. C Grubu maçları ile başlayan turnuvanın ilk maçı ise LCK Güz Mevsimi şampiyonu DWG KIA ve LCS Güz Mevsimi şampiyonu Cloud9 arasında oynandı.

Maça güzel bir başlangıç yapan Cloud9, ilk ejdere başladığı sırada ejderi rakibine çaldırdı. Devamında ilk kanı almayı başaran LCS temsilcisi aldıkları skorlarla öne geçmeyi başardı. Cloud9‘nın aldığı skorlara ve ejderlere, vadinin alameti ile karşılık veren DWG KIA hızla kule almaya başladı. Ardından kazandığı ilk takım savaşını baron ile taçlandıran son Worlds şampiyonu oyunu bitirerek MSI 2021 açılış maçının galibi olmayı başardı.

Grubun ikinci karşılaşmasında LLA temsilcisi Infinity Esports ve LJL temsilcisi DetonatioN FocusMe takımları karşı karşıya geldi. İlk kanı Latin Amerika temsilcisi alarak maça önde başladı. DetonatioN FocusMe, yaptığı kule altı baskınları sayesinde öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü sürdüremedi. Maçın orta kısmından sonra üstünlüğü tekrar ele alan Infinity Esports, kazandıkları takım savaşından sonra baron güçlendirmesini elde edip maçı bitirdi.

Turnuvanın en dikkat çeken grubu olan MSI 2021 C Grubu’nun yarın oynanacak maçları:
Infinity esports dec 2020 logo stdInfinity EsportsDWG KIADWG KIA std7 Mayıs 2021 | 18:00
Detonationgaminglogo stdDetonatioN FocusMeCloud9C9logo std7 Mayıs 2021 | 19:00

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments