1. Anasayfa
  2. Fortnite

NİNJA’dan Fortnite Rekabetçi Moduna Öneri ve Eleştiri

NİNJA’dan Fortnite Rekabetçi Moduna Öneri ve Eleştiri
0

Yıldız yayıncı Tyler ‘Ninja‘ Blevins, Fortnite Rekabetçi sahnesinin karşılaştığı başlıca sorunların olduğunu; bu sorunlara ait hangi çözümlerin takımları ve oyuncuları başarılı kılmak ve oyunu en iyi konuma getirebilecek düşünceleri canlı yayında paylaştı.

Fortnite’ın Rekabetçi sahnesi, 2019 Dünya Kupası‘ndan bu yana bazı dönemlerde sıçramalar ve sınırlı alanlarda büyüdü. Ancak hala üst düzey battle royale için özel; ayrı bir lig yok ve çoğu müsabaka çevrimiçi halka açık maçlarda yer alıyor.

https://esporgazetesi.com/intel-gaming-fest-valorant-sampiyonasi-sonuclandi/

Tyler ‘Ninja’ Blevins Açıklamaları

26 Eylül’de bir sesli tweet’te Ninja, en yüksek seviyedeki oyuncuların ve takımların aynı lobilere, oyunu bilmeyen ve aynı zamanda oyunu bilmeyen rekabetçi oyuncularla aynı lobiye koymanın Fortnite rekabetçi sisteminin en büyük engellerinden biri olduğunu açıkladı.

“Kendini adamış saygın takımlar ve saygın oyunculardan oluşan özel bir lig olmadan, yüksek seviyede nasıl oynanacağını açıkça bilen ve birbirlerine kederlenmeyen ya da hiçbir şey yapmayan ve aslında mahveden rastgele, aptalca öldürmeler yapmayan oyuncular oyun kendileri ve kederli oldukları takım için, “diye açıkladı Ninja. “Fortnite rekabette tam bir başarı ve meşruiyet olacağını asla sanmıyorum.”

Overwatch, Call of Duty, League of Legends ve CS: GO gibi diğer oyunların en üst seviyedeki oyuncular için kendi ligleri vardır. Overwatch, LoL ve CoD, organizasyonların satın almaları gereken franchise liglerine sahipken, CS: GO’nun sahnesi profesyonellerin asla amatörlerle karışmamasını sağlar

Ancak, 10 haftalık çevrimiçi elemelerin yer aldığı Fortnite Dünya Kupası’nın dışında, tartışmasız gelmiş geçmiş en popüler video oyununda profesyoneller için henüz tezahür etmedi.

Ninja, “FNCS açısından, bu ‘sonraki seviye’ Fortnite açısından, halihazırda yerleşik olan bu profesyonel oyuncular için rekabetçi,” diye ekledi. “Takımlarla sıraya girebilecekleri ve aynı derecede iyi olan; eğer istersen kalifiye olmuş ve tutarlı bir şekilde orada olan takımlara karşı sıraya girebilecekleri ligler ve lobiler olması gerekiyor. Süper bakılacaksa böyle olması gerekiyor ya da saygı duyulan. “

Ses klibini yayınladıktan sonra, Blevins “üst düzey oyuncuların ne zaman savaşacağını bilmeyen ve her iki oyunu da mahveten düşük kaliteli oyuncular tarafından çok fazla kederli olduğunu” söyledi.

Üst düzey rekabetçi Fortnite’ta format veya format eksikliği hakkında ilk kez şikayet görmüyoruz; Ninja, Epic Games’in sahneyi resmileştirmeye olan ilgisizliğiyle ilgili hayal kırıklıklarını dile getiren uzun bir üst düzey oyuncu serisinin en sonuncusu.

Bu yorumlar, Epic’in “uzun vadeli planı olan rekabetçi bir oyuncu topluluğu” oluşturmaya öncelik vermesi gerektiğini iddia eden e-sporcu Rod ‘Slasher’ Breslau tarafından yayınlanan bir dizi tweetin hemen ardından geliyor.

Tabii ki, bugüne kadarki tüm bu tür yorumlar sağır kulaklara düştü, ya da en azından öyle görünüyor, bu yüzden Ninja’nın; Slasher’ın ya da başka birinin önerilerinin meyvesini verip vermeyeceğimiz sadece zamanın söyleyeceği bir konu.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments