1. Anasayfa
  2. Diğer

Papara VR Espor Turnuvası Sona Erdi

Papara VR Espor Turnuvası Sona Erdi
0

Menteşe Belediyesi, VR Rhythm League işbirliği ile Türkiye’de ilk defa düzenlenen Papara VR (Sanal Gerçeklik) Espor turnuvası tamamlandı.

Beat Saber dalında düzenlenen Papara VR Espor turnuvasına 8 – 52 yaş aralığında toplam 153 oyuncu katıldı. Kolay ve zor olmak üzere 2 farklı kategoride eleme usulü düzenlenen yarışmaya katılan oyuncular, rakiplerini eleyerek şampiyon olabilmek için kıyasıya yarıştılar. Nefes kesen final karşılaşmaları sonucunda, turnuvanın kolay kategorisinde Efsun Ordubadlı birinci, Oğulcan Efe Cingöz ikinci, Özlem Yalçın üçüncü oldu. Zor Kategorisinde ise Alp Gökçe birinci, Mahmut Efe Uslan ikinci ve Gökhan Gökçe üçüncü oldu. VR Rhythm League Kurucu Ortağı Cem Gedik, “Muğla’da gerçekleştirdiğimiz turnuva VR Espor dalına olan ilgiyi gösterdi.

Oyuncular doğru bir şekilde sanal gerceklik teknolojisiyle tanıştırılırsa, ülkemiz büyük başarılara imza atabilir. 2021 yılında Türkiye’nin 7 bölgesinde 7 turnuva gerçekleştirmek ve Türkiye Şampiyonluk Turnuvası düzenlemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. VR Gaming Room ve VR Rhythm League ekipleri olarak Türkiye’de bu sporun gelişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizleri destekleyen Menteşe Belediyesi, Espor Camiası ve Turnuva isim Sponsorumuz Papara’a ayrıca teşekkürlerimizi bir borç biliriz.” dedi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Espor tüm Dünya’da büyük bir pazara sahip olan ve kitlesini her gün arttıran bir branş. Pandemi sürecinde de mesafe sporları arasında son zamanlarda öne çıkıyor. Bu durumu düşünerek, gelişen teknolojiyi ve günceli takip eden, geleceğimiz olan gençlerimizle iç içe olan bir belediye olarak Türkiye’de ilk defa bu VR Espor turnuvasını düzenledik.

Gençlerimize çocuklarımıza hitap eden projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm oyucuları tebrik ediyorum.” dedi.

https://www.esporgazetesi.com/more-e-sports-tecrubeli-oyuncularin-bulundugu-valorant-takimini-duyurdu/

BASIN BÜLTENİ

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments