1. Anasayfa
  2. PUBG

PUBG 2021 İçerik Yol Haritası

PUBG 2021 İçerik Yol Haritası
0

Haziran 2021 itibari ile düşünülen özellikler arasında PUBG 2021 içerik yol haritası, El Solitario ile iş birliği, yeni bir yarış modu ve Sezon 12’nin çıkışı yer alıyor.

PUBG 2021 GELİŞTİRME PLANI

KRAFTON, planlanan iki 2021 Geliştirme Planı güncellemesinden ilkinde, bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen yeni PUBG içeriğinin yol haritasını üzerini çiziyor. Haziran ayı başlarında Miramar haritası tam bir görsel güncelleme alacak. Şirket ayrıca PUBG‘nin 2021’in 3. çeyreği ve 2021’in 4. çeyreği/2022’nin 1. çeyreğinde tamamen yeni iki adet 8×8 harita içereceğini duyurdu.

Miramar Güncellendi (PC: 2 Haziran, Konsollar: 10 Haziran) – Bu harita 2019’da yeni estetik ve lore unsurlarının tanıtılmasıyla hafif bir yenileme geçirdi. Fakat bu yaz Miramar, Paramo ve Haven gibi son haritalarda uygulanan yeni KRAFTON teknolojilerini kullanan büyük bir görsel güncelleme alacak. Harita, PUBG‘nin Sezon 12.1 güncellemesinin bir parçası olarak yer alacak.

pubg yeni miramar
PUBG 2021 Miramar Güncellemesi

Yeni Harita – “Kod Adı: Tiger” ( 2021 3. Çeyrek) – Miramar’ın yeniden yapılandırılmasının ardından KRAFTON, 2018’den bu yana ilk yeni 8×8 Savaş Alanı’nı piyasaya sürecek. “Tiger”, hayranların yeni PUBG haritalarıyla beklediği temel özelliklerin çoğunu içerecek. Bununla beraber, PUBG‘ye kapsamlı bir yeni oyun mekaniği getirecek: oyuncuların ilk yenilgiden sonra savaşa dönme yeteneği.

pubg yeni harita
PUBG 2021 Yeni Harita “Tiger”

Yeni Harita – “Kod Adı: Kiki” (2021 4. Çeyrek veya 2022 1. Çeyrek) – Bu yılın ilerleyen dönemlerinde veya 2022’nin başlarında, KRAFTON dördüncü 8×8 PUBG haritası olan “Kod Adı: Kiki”yi yayınlamayı planlıyor. Bu harita, gizemli yeraltı laboratuvarlarından ve devasa gökdelenlerden, bataklık alanlarına ve su altında yer alan binalara kadar çok çeşitli yerleri içerecek. Harita hala erken geliştirme aşamasında olduğundan, KRAFTON yıl içinde ek detayları paylaşmayı planlıyor.

PUBG 2021
PUBG 2021 Sezon 12 Yeni Harita “Kiki”

PUBG x EL SOLITARIO İŞ BİRLİĞİ

KRAFTON, geçtiğimiz günlerde Avrupa’da klasik motosiklet kültürünü aktif olarak sürdüren popüler İspanya merkezli motosiklet şirketi El Solitario ile iş birliğini açıkladı. KRAFTON, her iki şirketin de yeni mücadelelere girişme ve kendi trendlerini yaratma içgüdülerini kutlamak için 1 Haziran – 30 Aralık tarihleri arasında El Solitario’nun popüler “Desert Wolves” arazi motosikletlerini ve bu temadaki kıyafetlerini PUBG‘ye tanıtacak.

SINIRLI SÜRELİ YARIŞ MODU

PUBG’nin El Solitario ile iş birliğini kutlamak için yeni bir Yarış Modu sınırlı bir süre boyunca oynanabilecek. Miramar’da bulunan bu mod, iki farklı yarış türüne sahiptir: solo ve takım (dört oyuncuya kadar).

  • El Solitario Desert Wolves araç görünümüne sahip olan oyuncular, motosiklete otomatik olarak uygulandığını görecekler.
  • Yarış Modu 2-14 Haziran PC’de ve 10-21 Haziran konsollarda aktif olacak.

PUBG SEZON 12

2 Haziran’da PC’de ve 10 Haziran’da konsollarda piyasaya sürüldüğünde yeniden düzenlenen bir Miramar’ı tanıtmanın yanı sıra, Sezon 12‘de yeni bir dereceli sezon, genişletilmiş özelleştirme seçenekleri, yeni bir silah ve yeni bir araç sunulacak.

  • Yeni Dereceli Sezon – 12.1 Güncellemesi, yeni bir dereceli sezonun başlangıcını işaret ediyor, yani Dereceli Sezon 11’de kazanılan tüm ödüller, Sezon 12, 2 Haziran’da yayınlanmaya başladığında otomatik olarak oyuncuların envanterine eklenecek. Dereceli Sezon 11 gibi, Dereceli Sezon 12 de iki ay sürecek.
  • Silah Kozmetiği Yükseltme Sistemi – Yeni silah kozmetiği yükseltme sistemi, oyuncuların belirli oyun içi malzemeleri ve eşyaları tüketerek belirli silah görünümlerinin kozmetiklerini geliştirmelerine olanak tanıyan 12.1 ile ilk çıkışını yapacak. Silah Kozmetiği Şans Kutusu’ndan edinilen bu evrimsel silah görünümleri, seviye atlandıkça yeni özellikler kazanacak.
  • Yeni Silah: Lynx AMR – Miramar normal maçlarında Destek Sandıkları aracılığıyla sunulan L6 Lynx, PUBG’nin ilk Anti-Materyal tüfeğidir. Bu yarı otomatik sandık silahı, askeri teçhizatı ve zırhlı oyuncuları veya araçları delebilir. Araçlara karşı sert bir karşılık olarak tasarlanan L6, akıllıca kullanıldığında oyunculara karşı etkili bir keskin nişancı tüfeğidir.
  • Yeni Araç – Quad – Miramar’da mevcut olan bu her tür arazide kullanılan araç (ATV), yön kontrolü için gidonlara sahip, operatör tarafından at biner gibi kullanılacak şekilde tasarlanmış ve dört düşük basınçlı lastiğe sahip bir arazi aracıdır. ATV yarış stili modelinden esinlenerek modellenmiştir fakat ikinci bir yolcu için arka koltuk da içerir.
  • Lobi Topu – Bir maçın başlaması için başlangıç adasında beklerken, oyuncular artık diğer oyuncularla birlikte tekmeleyebilecekleri bir futbol topu bulacaklar. Oyuncular beklerken futbol topunu sürebilir, pas ve şut atabilir, hatta isterlerse kısa bir futbol maçını koordine edebilirler.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments