1. Anasayfa
  2. LoL

Dr. Mundo’ya 11.12 Yaması’nda Güncelleme Geliyor

Dr. Mundo’ya 11.12 Yaması’nda Güncelleme Geliyor
0

League of Legends’ın 2009’da çıkan ilk şampiyonlarından biri olan Dr. Mundo’ya 11.12 Yaması‘nda görsel ve oynanış güncellemesi geliyor.

Güncellenen Dr. Mundo’nun Hikâyesi

Kafayı sıyırmış, feci şekilde cinayete meyilli ve korkutucu biçimde mor Dr. Mundo, Zaun halkının büyük bir bölümünü özellikle de karanlık gecelerde eve kapanmaya zorlayan şeylerden biri. Kendini bir doktor olarak gören canavar, bir zamanlar Zaun’un en meşhur akıl hastanesinde bir hastaydı. Dr. Mundo tüm personeli “iyileştirdikten” sonra bir zamanlar tedavi gördüğü boş koğuşlarda kendi hastanesini açtı ve sık sık deneyimlediği etik dışı ameliyatları taklit etmeye başladı. İlaçlarla dolu dolaplar ve sıfır tıbbi bilgiyle artık kendisini her enjeksiyonda daha da dehşet verici bir canavara dönüştürüyor ve ofisinin yakınına gelen talihsiz “hastalara” korku saçıyor.

Güncellenen Oynanış

Pasif – Nereye İsterse Oraya Gider

Dr. Mundo kendisine isabet eden bir sonraki kitle kontrolü etkisine karşı direnir, bunun yerine mevcut canını kaybeder ve yakınına bir kimyasal haznesi bırakır. Dr. Mundo haznenin üstünden geçerek onu alabilir. Hazne azami canının belli bir kısmını yeniler ve pasifinin bekleme süresini azaltır. Rakipler haznenin üstünden geçerek onu yok edebilir.

Ayrıca Dr. Mundo’nun can yenilemesi azami canına bağlı olarak artar.

Q – Mikroplu Testere

Dr. Mundo isabet ettiği ilk rakibe mevcut canına bağlı olarak büyü hasarı veren ve onu yavaşlatan mikroplu bir testere fırlatır.

 W – Şok Terapisi

Dr. Mundo kendisini birkaç saniyeliğine çarparak yakınındaki rakiplere sürekli büyü hasarı verir ve aldığı hasarın belli bir kısmını gri can olarak biriktirir. Dr. Mundo sürenin sonunda yakınındaki rakiplere anlık büyü hasarı verir ve bu saldırı bir rakibe isabet ederse gri canına eşdeğer miktarda iyileşir (saldırı yalnızca minyonlara veya canavarlara isabet ederse daha az iyileşir). Dr. Mundo, Şok Terapisi’ni yeniden kullanarak yeteneğin etkilerini erken sonlandırabilir.

 E – Beyin Sarsıntısı

Pasif – Dr. Mundo eksik canına bağlı olarak artan ilave saldırı gücüne sahiptir.

Aktif – Dr. Mundo “sağlık” çantasını bir rakibin kafasına geçirerek ona eksik canına bağlı olarak fiziksel hasar verir. Rakip katledilirse uzağa savrularak temas ettiği rakiplere bu yeteneğin asgari hasarını verir.

R – Doz Aşımı

Dr. Mundo vücuduna kimyasal pompalayarak anlık olarak eksik canının yüzdelik bir bölümüne eşdeğer miktarda iyileşir. Daha sonra uzun bir süre boyunca azami canının belli bir bölümüne eşdeğer miktarda iyileşirken ilave hareket hızı ve saldırı gücü kazanır.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments