1. Anasayfa
  2. LoL

MSI 2021 A Grubu Maçları Tamamlandı

MSI 2021 A Grubu Maçları Tamamlandı
0

Vietnam Championship Series Güz Mevsimi şampiyonu GAM Esports‘un turnuvaya katılamaması sonucu 3 takımın yarıştığı MSI 2021 A Grubu‘nda grup aşaması sona erdi. Takımlar birbirleriyle dörder kez eşleşti.

Grup aşamasının son gününe 4-0’lık seriyle namağlup giren Çin temsilcisi Royal Never Give Up, bugün de rakiplerine hiç şans tanımadı. Oynadığı dört maçın dördünden de büyük bir üstünlükle galip ayrılan RNG grubunu namağlup lider tamamlayarak bir üst tura yükseldi.

Unicorns of Love kanadında ise işler umulduğu gibi gitmedi. RNG karşısında iki maçta da galibiyet alamayan Rusya temsilcisi, Pentanet.GG karşısında ilk maçında galibiyete ulaşmasına rağmen ikinci maçında yenildi.

Pentanet.GG ise gruptan çıkma şansını yine sürdürdü. İlk maçında UOL karşısında galibiyete ulaşamayan Okyanusya temsilcisi, ikinci maçında muazzam bir oyun sergileyerek rakibi yenmeyi başardı. Pentanet.GG aldığı bu galibiyetle grupta ikinciliği UOL ile paylaşmak durumunda kaldı. Grubun son maçında RNG karşısına çıkan Pentanet.GG, bu maçtan mağlubiyetle ayrılınca, gruptan çıkacak ikinci takımın belirlenmesi ise Unicorns of Love ve Pentanet.GG arasında oynanacak kader maçına kaldı.

A Grubu‘nun kader maçı ise beklenildiği gibi çekişmeli bir karşılaşma oldu. Kötü bir başlangıç yapmasına rağmen başa baş bir maçın ardından Pentanet.GG gruptan ikinci çıkan takım olmayı başardı. İlk defa ön eleme ve Wildcard maçlarının oynanmadığı MSI‘da ilk defa grup aşaması oynayan bir Okyanusya takımı da böylelikle grup aşamasından çıkmış oldu.

Maçlar tamamlandıktan sonra MSI 2021 A Grubu’nun puan durumu:
RNG Logo std e1620482287754Royal Never Give Up8-0
Pentanet.GGlogo std e1620482393770Pentanet.GG3-6
UOLlogo std e1620482347722Unicorns of Love2-7
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments